Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DIVI MU GLOVEEEEE.
Realno ovakvi rezultati su ocekuvanim Drago mi je zbog DF...
a u SNSD isto tako govore....cekaju da proglase pobjedu...hmhmhm bit ce zanimljivo
Je li vama zanimljivo da se ovi glasovi prebroje u roku nekoliko sati a popis stanovništva još uvijek ništa? Kako kada je njima korist ide sve kao podmazano Bog te...
Na popisu radi par stotina ljudi, na izborima 50.000 ...
Pa nije bitno. To je to. Već imamo entitetsko državljanstvo.
Svaka čast RS-u, oni već sada prave prvi korak ka promjeni a mi???!! Pu!
Neko jednom reče jednu pametnu: "Srbi s vremena na vrijeme mijenjaju dirigenta ali repertoar/orkestar uvijek isti pa i ista se muzika svira", vjerovatno je htjeo da kaže "Mrš na Drinu" :)
sve je to lijepo, ali imam osjećaj da ga je Ivanić popušio...nema nama napretka
Ma pusti to, popušili smo ga haman i mi, ja bi volio da Dodik ostane još 4 godine ako če več i Bakir pa makar da se tješimo, ako smo mi govnima oni su u još gorim :)
pusi on njega prijatelju odavno al bi bilo dobro da ga prestane pusiti. Neka ga malo ona muskaraca pusi