Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bukvalno zakuhaju i onda se glasacko tijelo okrene nacionalnim strankama.
Opozicija Dodiku je SDS, Čoviću HRS a Bakiru dojučerašnji SDA-ovci NiP(SDA2.0). Ne zna se ko su veći nacionalisti vlast ili opozicija.
Vrijeme je da biramo nove i mlade ljude na političkoj sceni !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve tacno. Isto je bilo i sa Alijom, Milosevicem i Tudzmanom. Braca, uvijek su se perfektno slagali.
Rak rana države. Tumor koji treba odstraniti. BiH je potreban 1 lider sa vizijom, kojem ce na prvom mjestu biti ljudi, koji je sposoban ujediniti stanovinstvo i uciniti BiH ekonomski stabilnom. Tada bi manje bilo isfrustriranih na drustvenih mrezama i zivot bi bio ljepsi svima :)
I ne bitno koje nacionalnosti dok se trudi na medjunarodnoj sceni da popravi i promovise svaki grad BiH
MAKAR NEKO DA NEŠTO PAMETNO KAŽE !!!
I Covic je tu, samo tiho, iz pozadine
Sve si tačno rekao. Traktorista je posato multimiloner.
Nema ovdje napretka za 300 godina, kad siđu ovi doći će gori
Dok je ovaca biti ce i pastira
A glupi narod odgovara :”Ja , al jedan je nas ,drugi je vas a treci je njihov” I to se vise postuje nego matematicki aksiom.
Sto davno rece prof.Besim Spahic krade Bakir a ljudi vele, kada kradu Covic i Dodik neka i on krade a cije su to pare,pa narodne, nevjerovatno ova bagra je za toljage a ne da i dalje nazovi vode ovu drzavu, jedinu stvar sto se godinama uspjesno dogovaraju koliko ce izmedju sebe podjeliti a ovcama prodaji ublehu o razlazu i ratu, Bake aferama spasava svoju gospodju, Dodik izmedju ostalog i sa zadnjim kreditom, jer drugi para nema a pratioci klikcu, neka Dodo ide u kontru Sarajevu i Bosnjacima.
Do naroda je uvijek bilo...govedari i vologlavi svojim glasovima biraju debile...
RajasaKaldrme..... Ma ja,, sve je nama neko drugi kriv, naši političari koji su pljačkali a nisu se bavili jačanjem države od povrata imovine, kontrole neba, nego sve rasprodali pa im sad odgovara šuplja kako neko drugi destabilizuje državu, haj ne, serimo više po drugima, samo SDA politika sa, Dodikom i Čovoćem i to je, pusti ti Srbiju
Znamo,
.ebo te bakir ..da nema njega nasli bi drugog bolesnjaka da lijecite komplekse .. isto tako su na Silajdzica dok ga nisu spinovali i otjerali
Jedva cekam naredne izbore da vas pospremimo svu trojicu. Kud nije Tile ziv da vas sve na goli otok posalje mamu vam lopovsku. Sve biste vi napravili , pa i rat kad biste mogli , samo da prikrijete vlastiti kriminal i ne odete u zatvor koji vas ceka ...
Čuj to.
Bakire smradu, sta je sa revizijom?
Ma nisu