Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li razgovarali o brašnu?
Ovaj Borel ima 75 godina i prije 10 godina je penzionisan ,to je isto kao i Dodikova Majkićka oboje neznaju Dali su pošli ili došli.
Još juče su u eu parlamentu obećali da će raditi na eu integracijama a danas je sve po starom.
Sastajati se sa osobama sa crne liste i razgovarati o napredku prosperitetu i ulasku u eu i nato integracije je glupo i naivno, izvinite gospodo iz eu ili odakle već.
Tačno tako i dva puta sakcionisan. Po međunarodnom pravu sa kažnjenikom nesniju ni strani ni domaći kontaktirati a pogotovo pregovarati., Takvi pregovorači podcjenjuju SAD i njegova 3 predsjednika države SAD.
Eto ja došo da vas podjelim!!!
Svi u BiH trebaju poceti glasati i to glasati za nove opcije, bilo koje da nisu SDA HDZ i SNSD. Dosadno mi vise pisat ovo, ali procitah top komentar i muka me uhvati. Pa sta vam vise nije jasno stvarno???
pa za koga ti misliš ,mislišli da će srbi glasati i hrvati glasati za nekog drugog .Hrvati nepriznaju ni drugog hrvata ako nije legitiman kao ovaj čiji je rudni list ispisan ćirilicom i nacionalost jugoslaven.
ti si zalutao ovdje
Kazu da je govorio Tobe Jarabi kada je izlazio sa sastanka sa ovim imbecilima.
malo što oni pljačkaju pa su Dodik i Čović doveli Rusa da mu aluminijski preda.zato ostadoše radnici bez posla.da su slušali Komšića,sve bi radilo.
opet suplja niti rezultata niti napredka, jedno kazu drugo dogovaraju trece misle a narod opet ce glasati za ista gofna i kome ce biti bolje njima ili nama....mrste se svi u 3 pm
Ma samo ih po džepu.
Dodik manji od makovog zrna
Jesu se poredali ko Smogovci
Dodik pakas ona satorski kad god je sam sa Dzafwrovicem i Komsicem gleda fol u mob.Frajer mrzi sve sto nije Srpsko avakim potezom to pokazuje...
A gdje je Hrvatski predstavnik u predsjedništvu? Ahahah