Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Jesi naso sebi sagovornika!!! Njega boli za to cosak na zaobljenom kraju!
Da li se iko zapitao na proljece radi migranata ako(kada) Krajina odjjeebe SDA sluzbenike tj. drzavne ministre (drzavu) i kaze ko vam jeee*** mater necemo , a hajde dodjite da nas uhapsite i ko ce otici ?! Da li ce to biti pocetak kraja BiH jer sta onda ocekivati od ostalih kantona ?
Narode neki dan sam bio sa Šahbazom na kafi kod Zumbula došao je Alen tu smo pričali onda smo Šahbaz i ja otišli i vidjeli smo Refika kako bošpumpom udara penzionera na ulici onda je šahbaz otišao po malo bonkasa i buksni da se raznesemo ja sam za to vrijeme citao malo kuran onda kad je šahbaz došao otišli smo pa smo došli pa je alen došao pa smo došli pa smo otišli pa smo došli pa smo otišli i izgubili se u podrumu
Evo vam novci rješavajte migrante kako znate, s tim da će novcima upravljati IOM.Na čelu IOM-a stranac, naravno. Novci potrošeni ko zna u šta, migranti na ledini. Sada ko fol pritišću Dodika, a znaju da ih neće poslušati, kao ni do sada. Vrhunac političkog licemjerstva.
@Kulin Ban -potomak. Naša firma im prodala 10x tv od 60 inča za kamp u Blažuju. Tako kažu a i nije nas briga. Lova je lova.
Vodi ih sebi ženo
Odojak ce mu ovak odgovorit u svom maniru: Jedi g*vna i vidi kako si ruzan, zatim: jel ti znas da sam ja glavni baja i onda zapjevat nemoze nam niko nista, jaci smo od sudbine.
Dodik mu rekao,RS nije od toga uzeo ni jedan euro i nece Bosnjacku bracu da vidi na svom teritoriju
naso je sa kim razgovarat o migrantima samo trpa u autobuse i vozi za usk...uzas
Da, politički vođe bosanskih Srba su nadaleko poznati po svojoj humanitarnosti.
Bliži se ukidanje genocide tvorevine, svima je jasno da takva tvorevina ne može opstati
@QM -to ti neces doziviti bez obzira koliko imas godina,tamam da si jutros ispao iz one stvarke
Netreba ih pustiti da se mrznu i gladuju ali im treba zabraniti slobodno kretanje i držati ih zatvorene dok se status neroješi ili neka idu odkud su i došli ako im nepaše.
Dajete mito političarima da svoj narod progone a genocidaše naseljavaju u BiH.
Tacno tako Josep. Nismo mi ovdje ni Bosnjaci nk Srbi obecavali lijenim i vjerom zatucanim arapima da dodju u nasu zemlju i da cemo ih godinama hraniti i davati socijalu. Ti ljudi su ovdje opasnost i bez politikanstva vodite ih kod sebe jer ste im obecali.
Jao kome si to nasao govoriti
Bošnjaci su još jednom u istoriji pred velikom dilemom: Ili samouništenje pomaganjem ilegalnim kriminalcima iz zemalja koje su ekonomski jače i stabilnije od BiH, ili otpor neljubaznošću, ignorisanjem i protestima protiv kampova u gradovima, pored svojih zgrada i stanova. Zbog svoje djece, ne smijemo izabrati ovo prvo.
Znaci tvoj prijedlog SKIDAJMO GAĆE je najbolji 😂😂😂 de ba samo sprovesti nelegalne odakle su dosli kao sto bi tebe Evropa nogirala
Nakon svega do sada sa Dodikom nema price.Rusiti ga hitno a za sveopste dobro.
EBOTE OVI EVROPSKI POLITICARI SVE IDIOT DO IDIOTA, CUJ RAZGOVARAO SA DUDUKOM O MIGRANTIMA, EBI ME AKO BI OVAJ ZNAO NACI BIH NA KARTI
Našao je crkvu kojoj će se moliti! Dodik je naredio da se na svaku dojavu gradjana u RS, odmah digne policija, spenga migrante i najkraćom rutom ih tranportuje do entitetske crte. Ali, ne prema županijama gdje vlada HDZ nego do gradova gdje su Bosnjaci većina.
Ja tokmaka kome se obraca