Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP nije jasno da se sa ove dvije partije slabo sta moze finim putem ..sdp mora nosati glogov kolac protiv ovih vampira pa oni bi sve uzeli ito da bar postuju drzavu pa hajde.
Kilava koalicija je srbima predala sve u ruke.
nerki fotelja neka hitno, nakon što ga gavrilo jučer odradio
Centralnu Banku BiH treba cuvati kao oci u glavi ili nam ode likvidnost. A imam neki glup osjecaj da bi Gru sa svojim minionsima volio malo da cacka po devizama.
Samo naprijed
Ma obicna trgovina. Zapni za UIO da se smiluju ostali i daju koju poziciju vise negdje drugo
Zasto klix ne prenosi nista o vecerasnjem gostovanju Senada Pecanina na Facu???
Tu je stavljena zacka
Dinče bi i tu funkciju ali ne zna baš računati, bolji u palamuđenju a i svijeta će obići kao MVP.... Dinče stari SDAovac ac
Vojin Mijatović ako sjedne na čelu UIO to je bolje Mili nego da sjedne neko iz njegove stranke.
SDA neka ne odstupi ni pedlja, dosta je vise rastakanja drzave, dodik i covic su i previse dobili za pomkradene rezultate
ma greska SDP treba da pise
Doslo je vrijeme da Bosnjaci preuzmu i UIO a i Ministarstvo finansija FBIH! HDZ CE DA SJASE SA MINISTARSTVA FINANSIJA FBIH NA KOJEM JE VEC OD IZA RATA OVAMO!
Obo je strasno sta nam od drzave rade! Ovo je zaista pogubno po Bosnjake. Bosnjacki narod mirno gleda kako krcme zemlju. SVE KLJUCNE FUNKCIJE OSMORKA DADE SNSD-u i HDZ-u. Koliko glupi mozemo biti da ovo gledamo mirno. Bitno da su Forti i Dino dobili pozicije. Pajaci!!!
Onoliko glupi koliko smo bili glupi prethodne četiri godine kad je sve to radila SDA.
SDA se nece vratiti, pa makar sve propalo. Džaba gubis vrijeme ovde.
Ovaj Vojin ima zadatak da SDA uvuče u vlast!!!
SDP ce na kraju opet izvisiti. Dok je Niksic na celu te stranke oni ce samo biti predmet ismijavanja. Sjetite se Dodika i Covica na potpisvanju koalcije.
Đipalo Junuz savjetuje - HEPEK!
sta ce SDP nema kapacetata..boljeda se povuce da se SDA obracuna sa svojim Otpadom.
A dani odoše…