Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore!!! :)
...........jedino može biti majstora prodaje šuplje priče...........tipično sdp spika, dok su bili na vlasti ništa, a sada se sjetili problema ...........
@Conte, Čovjek se jasno ogradio od politike prošlog sastava SDP-a, istupio, a ovu inicijativu je je trebalo pokrenuti i za razliku od uspavanih, lobotomiranih zastupnika, on je to učinio i ja mu skidam kapu, makar i da ne bude ništa od toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Aferim Denise, te ministre što su usvajali razriješiti dužnosti pod hitno!
supernevjerica >>> ovo nije izašlo iz SDP-a već je dao Bećirević koji odavno nije u SDP-u!
Ma onom Lagunšiji treba svezati kamen oko vrata i BUĆ!
Jeli aneksija?
Vanja nešto ganja, a u ustima mu racku pa neragovjetno priča. Do sad mu je stao u grlu.
...tako se to radi, patriotski...podrška, posao završiti, do kraja. Sutorinu vratiti, u okrilje BiH, gdje pripada.
Bravo Bečireviću! Tako radi onaj ko voli svoju domovinu. ___________________________________________ "_Podsjećamo, Vijeće ministara se oglušilo o pozive stručnjaka i šire javnosti koji su isticali da se ovakvim ugovorom Crnoj Gori dobrovoljno ustupa dio prostora BiH." To su Bećiroviću prodane duše. Njih ne zanima ova država. Zanima ih samo pljačka narodnih para i da se što duže održe na vlasti. TO SU PRODANE DUŠE! ZA ŠAKU PARA PRODALI BI I DRŽAVU!
Pita li ovdje iko ista stanovnike Sutorine?
Pita li tebe Mickey iko išta? Tvoje pitanje je bemisleno. Kad bi se pitali šoveni iz SR davno bi hiper-Srbin Dodik odveo RS iz BiH. Kužiš?
Pozdrav svima iz crnogorskog dijela Sandžaka. Puna podrška borbi BiH za Sutorinu. Samo, ne možete je vratiti ako se budete nadali da će CG bilo kada da popusti. Sutorina je jedina veza CG sa EU. EU ne može biti proširena bez susjeda EU. To znači da CG mora čekati Bosnu, Srbiju ili Albaniju da uđu u EU da bi pristupila Uniji. Kao najmanja zemlja, CG je naredni kandidat za ulazak. Zato, nikada se neće odreći Sutorine. Morate mnogo jače da se borite. CG mediji još i ne izvještavaju o Sutorini.
Sutorinu u sastav BiH može vratiti samo Milorad Dodik
Moni-Moni : Neka ti bude, u sastav RS koja je u cjelovitoj BiH. Važno je da se vrati onome kome pripada a to je država BiH čiji organi odlučuju o tome a ne entitetski vožd.
crna gora je isfalsikovana drzava.. Istok -Sandzak.Citav sjever je ustvari stara Hercegovina- uzeto od Bosne, a juzni dio i vecina obale su uzeli od Albanije-taj dio se vise od 350 godina zvao Albania Veneta. http://it.wikipedia.org/wiki/Albania_Veneta
Rece gradjanin BiH u kojoj bi se 50% zivlja prisajedinilo susjednim drzavama i koliko sutra potpisali raspad iste BiH. Smijesno i zalosno.
Joj Mickey. Pitao sam kužiš li a vidim da sam te pitao uprazno. Ne kužiš. takva pitanja su besmislena, rekoh. Srbi iz RS bi otišli u Srbiju a milion mladih Srbijanaca bi odmah otišlo, po beogradskim anketama, na Zapad. pa sad ti vidi ko je tu pametan? U svakom slučaju ti nisi...
TREBA I HERCEG NOVI TRAZITI... JER JE HERCEG NOVI DIO HERCEGOVINE I OSNOVAO GA JE KRALJ BOSANSKIJEH TVRTKO
Gdje se drugovi moji jos zemlja vraca bez rata i jake vojske :)
A sta sa Hercegnovljanima? Njih se i ne pita? Njih treba ugurati unutar BiH i onda ih natjerati da je vole, kao i da se izjasnjavaju kao Bosnjaci pravoslavci?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bake zutobradi je potpisao u predsjednistvu da Sutorina ide za CG.. SAMO NASTAVIO TRADICIJU SVOG BABE U RASPRODAJI BOSNE
POZIVAMO JAVNOST, NOVINARE, POLITIKU, AKADEMSKU ZAJEDNICU I DRUGE da se pozabave pitanjima: 1. ukidanja naziva Hercegovina iz naziva BiH i vracanje imena države BOSNA 2. zabrana kandidiranja i obavljanja političkih funkcija licima koja nisu po struci i obrazovanju kvalifikovana (da budu stručni i obrazovani parlamentarci, ministri i drugi - a ne da moze biti bilo ko kao do sad, pa i svaki coban) 3. Zabrana ponavljanja politickih mandata više od jednom (manite se karijera politicara i spavanja u parlamentu) 3. Vracanje Sutorine u okvire Bosne.
buuuuahahahahaha
pozivaš politiku da se politikom mogu baviti samo školovani političari,ha,ha imaš ideju da velika većina koji nisu školovani političari glasaju za to da se više nemogu baviti politikom ? Ti si neki smjesan lik. Kako misliš da će parlament koji jedini može odlučivati o pitanjima poput naziva države iz naziva maknuti Hercegovina? Ajde pokreni inicijativu da se svi u BiH moraju klanjat Alahu. Ideje su ti tolko glupe da je to prestasno.
Bojim se da ćemo samo džaba ''zategnuti'' odnose sa crnogorcima jer komad zemlje se ne uzima tako lako.
Da li bi u slucaju kompenzacije bili spremni da vratite dio istocne Hercegovine Crnogorcima koja je mijenjana za Sutorinu?
sutorina ce pripasti BiH kao sto ce hercegovci dozvoliti da se hercegovina od iduce godine zove bosna... hahahaha... ponosna moja je zemlja.... ???
svercegovci bijelocarapasi , tisina tamo .