Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko o tome, o srpskim bolnicama i vodovodima...
@VladikaNjegos Hebem ti mamu svaki put kada izgovoriš riječ Muslimani od sad pa na dalje.
bitno je da se uslikalo pred izbore :D
@gerilac A Bosnjaci moraju kupovati flastere kod Sebije 😆
Prikopčali se na kanalizacione cijevi Bošnjaka.
najbolje da prikljucite na knjaz milos :))))
bitno je da se bolnica zove Srbija... moguće je da tamo vračevi liječe i babe jage, svete džemile... mi to ne možemo znati. U šta se sve gata i miješa tamo, u kakve muljeve i talove, kakve trave se uzgajaju. Bitno je samo ono "Srbija".
😂😂😂😂😂
Grohotom se smijem.... ne cija je bolnica nego na nacin kako se organizuje zdravstvena ustanova mimo protokola i kontrole, bez obucenig kadra...... samo neka je srbija pa ko prezivi ljecenje bit ce sreran..
Dajte nam malo Dzafera
Sta ce im voda i onako se ne kupaju niti guJicu peru a sto se tice izjave DoDicka da se ljudi obucavaju za rad na aparatima, to je cista laz jer u bolnici i nema aparata
Cim se nesto novo napravi ili izgradi pocinju se gomilati problemi Stvarno smo narod nesposoban za sve osim varanja i kradje jedni drugih.
I PR IKLJUCAK POGRESAN KAO I PREDSJEDNIK
Hoce li je Vucivc spojiti na Gazivode??:))))))))
Hocel ko biti kaznjen za tu astronomsku gresku...
To je jedna cijev primitivci retardirani sta bi da su dvije u pitanju ??ahahahsha inzenjeri svpske vepublike hehehr
To su te "drzave" u kojima za jebeni prikljucak vode mora licno Predsjednik da se ukljuci....
Samo opleti u Srbiju ali pravu tamo je Vas prirodni ambijent, svi su bolesni ...
Za moje zdravlje ti si ti si štetna opet me kući vozi interventna kad te nema ja dobijem napad i oko sebe pravim divlji zapad!
O yebbo te patuljak, ovi ne znaju spojit dvije cijevi a ljude bi da liječe ...??? Hvala ti Bože pa nikad u njihove šape dospjet neću ... !!!