Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak Bogi, izdrzi
veliki covjek...koji je imao vecu hrabrost od svih danasnjih licemjernih patriota...vise je jednom recenicom uradio za drzavu od svih ovih danasnjih patriota koji pljackaju drzavu...
@Adza Je li to što zovete starijeg gospodina koji bi vam mogao biti otac ili djed Bogijem, nadimak kao da je balavac kojeg ste po cigare slali razultat da FGRovci ne mogu normalno funkcionisati kraj Srbina i Hrvata?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve najbolje ljudino!
Gospodin
Nasikirala ga SDA bagra, njena djeca kao i njeni sateliti! 😡
izdajnik
ode i izdajnik na ahiret
Jedan od najvecih krivaca za ratove u Bivskoj Jugi, jer je onemogucio JNA da smjeni rukovodstva i sprijeci ratove.
Brz oporavak
Drzi se legendo... Bosna i Hercegovina te trebaju....
Zelim ti svu srecu ovog svijeta. Boze nikad ne oprosti celnim ljudima trojke za ono sto su mu namjestili oko izbora gradonacelnika Sarajeva.
Brz oporavak.
Gurali ga za gradonacelnika a covjek bolestan
Nesuđeni Predsjednik Republike Bosne i Herzegovine
Hoće to kod alkoholičara
Brz oporavak dragi nas Bogic.
Brz oporavak BiH legendo
kako mu spakovase onu rugobu od gradonacelnice, unistise mu ime i ponos, nek je na cast trojci