Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Ivane, DF standardno priča protiv HDZ a kad god ima priliku potrče im u zagrljaj..
DF je kukavicije jaje lijevici...svi do jednog obozavaju SDA
Tako je...i zapadna Hercegovina je dio BiH...al za Sejdu BiH je od Sebilja do Marijin dvora
DF = ISPRDAK KRIMINALNE ORGANIZACIJE ZVANE SDA
Samo mu posaljite slike loze i eto njega hahahaha
«Hercegovina» je turcizam i znaci «krsh». 😇
SDP produzena ruka Covica i HDZ-a
Mora od reisa dozvolu trazit'
Željko Komšić ZLATNI LJILJAN!!
Pozivam Komsica da dodje u svoju Hercegovinu kada god pozeli. Ne kao posjetilac vec kao domaci. 👳
Ovaj Boban izgleda kao da je retardiran u glavi.
Zeljko je hrvatski clan predsjednistva, sta ce on kod kamenjarskih srba. Niti su ga oni birali, niti njima treba da polaze racune.
oblutak123@ Nisi ti dao, niti ćeš ikada dati glas Željki Komšiću, zato tako cviliš, smeće nacionalističko! Kako samo isplivate iz kanalizacije, govna smrdljiva!!!
Tamo ga ljudi i ekstremisti preziru zbog nekih nepoznatih razloga. Što smo mogli zaključiti do sada. Šta ima tamo tražiti, nije on predsjednik nikakve ''zapadne Hercegovine'', nego predstavnik iz reda hrvatskog naroda u zauvijek cjelovitoj i nezavisnoj BiH.
AMA ŠTO VAM JE BH KATOLICIMA GOSP. ŽELJKO KOMŠIĆ ""TRN U OKU""
SMIJES LI TI PAPANE HODATI Z. ERCEGOVINOM????? ILI SI POSLAT OD COVICA DA NAPADAS KOMSICA! JE.ES STRANKU KOJOJ NEVALJAJU I. KOMCIX,LAZOVIC,MESIHOVIC,MIKULIC..... A VALJAJU PAPCI KAO TI KOJI SE UVLACE NIKSICU!!!!!