Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najcudnije i najlicemjernije mi je kada u javnom eteru od nekih politicara cujem da se Hrvati trebaju odrediti jesu li za NATO ili ne. Pa jedini narod koji je 100% vec dio NATO-a je hrvatski narod, kao i oni gradjani BiH koji imaju RH putovnicu. To je nasa strateska odrednica oduvijek bila jer znamo kamo pripadamo, a uvjeren sam da i BiH zna kamo pripada, premda se vode nekakve sulude politicke igrice oko toga. NATO = kisobran stabilnosti, a gdje je stabilnost, tu onda dolaze i investicije.
To treba Covic potvrditi i javno reci i cvrsto dati do znanja da prvi ide MAP pa onda vijece ministara.A ovako je nededifisan i dobrim odnosima sa dodikom dovodi Ruske ciljeve pred vrata Dubrovnika i duznim tokom rijeke Save.Covic je srpski i ruski igrac,radi za njih
@0 Ajde ne suketaj. Pa Ameri su vam zabranili dilsa Izraelom oko Fantoma. Slavonija ti prazna cela obala rasprodata. Samo kreten vidi tu neki boljitak. Madjari ti drze naftnu industriju, Rusi ti drze Agrokor , brodogradnja u qurcu. rob si u svojoj zemlji. Yebo te NATO.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta god da su utvrdili, sve je to pojeo vuk magarca jer ovdje niko nizasta ne odgovara
Ovo mi je samo bacanje para na razno razne komisije. Dakle Ustav kaze da sve sto drzavi treba drzava preuzima na sebe i nema tu ba gubljenja vremena oko konsezusa itd.. Ali posto je kod nas to postala furka komsezus ovo konsezus ono mi samo dangubimo jer mnogima to odgovara.
@Zeljocity Nigdje to Ustav ne kaže. Nadležnosti su jasno podijeljene, a imovina pripada entitetima.
nema ništa od nata dok se ne izmjene izborni zakon o preglašavanju hrvata. to je amen, što se tiče hrvata.
Jel reko Milorad da nema ANP ni punog ni redukovanog? Jel reko da nema NATO-a dok je on glavni baja? Ja ne znam čemu se uzalud zamarate ?
Nato put preko rajlovca
Šta nas spriječava odlazak u NATO ? Dodik ... Kad se namerače Amerikanci da ga skinu to će biti show 😀
Cudno je to malo,kako se sta proglasava perspektivnom vojnom lokacijom,kao kasarne u samom jezgru Sarajeva je neperspektivna lokacija,dok je kasarna u sistem centru Bijeljine perspektivna,cak grad nudi mnogo vise zemlje na obodu grada ali OSBIH ni da čuju.
Srbi samo napred sa takvom politikom dok svi ne napustite BiH. Penzioneri Vam crkavaju od gladi. Omladina sva ode Vani. Samo napred Srbi do potpunog samouništenja!
I mi odosmo (bosnjaci)
@fbUser1567760254 ... nema ništa od nata dok se ne izmjeni izborni zakon o preglašavanju hrvata. to je amen, što se tiče hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Forsirate ulazak u NATO kao da će oni pokrenut nešto na bolje u BiH
Mi nećemo u NATO ako to srbi neće. Samo što srbe niko ništa ne pita 😁