Najcudnije i najlicemjernije mi je kada u javnom eteru od nekih politicara cujem da se Hrvati trebaju odrediti jesu li za NATO ili ne. Pa jedini narod koji je 100% vec dio NATO-a je hrvatski narod, kao i oni gradjani BiH koji imaju RH putovnicu. To je nasa strateska odrednica oduvijek bila jer znamo kamo pripadamo, a uvjeren sam da i BiH zna kamo pripada, premda se vode nekakve sulude politicke igrice oko toga. NATO = kisobran stabilnosti, a gdje je stabilnost, tu onda dolaze i investicije.
To treba Covic potvrditi i javno reci i cvrsto dati do znanja da prvi ide MAP pa onda vijece ministara.A ovako je nededifisan i dobrim odnosima sa dodikom dovodi Ruske ciljeve pred vrata Dubrovnika i duznim tokom rijeke Save.Covic je srpski i ruski igrac,radi za njih
@0 Ajde ne suketaj. Pa Ameri su vam zabranili dilsa Izraelom oko Fantoma. Slavonija ti prazna cela obala rasprodata. Samo kreten vidi tu neki boljitak. Madjari ti drze naftnu industriju, Rusi ti drze Agrokor , brodogradnja u qurcu. rob si u svojoj zemlji. Yebo te NATO.
Prikaži sve komentare (61)