Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je ponos BiH nadajmo se da ce i ostatk BiH biti ovakav. Naprijed ali bez partija.
SDP i SDA u vlast u oni trebaju da snose krivicu za stanje! Ovoj zemlji su potrebni novi ljudi i nove snage! Pokusaj da se krivica svali na RAdoocnica nije uspijela jer gradjani traze ostavku niksica i sda a ne radoncica...*** vas radoncic..SDP i SDA moraju dati ostavku!
jest pravi ponos al malo morgen,Jasmin Imamovic ih kupio za dvije kile kobasica i dvije gajbe Laškog i podijelo im šarene balončiće da se šeću po Tuzli i pripramaju teren za gej paradu,sve gej do geja,sve neke s kratkom crvenom ,narandzastom ljubicastom kosom i mindjusama po nosevima usima obrazima genitalijama i neki nadri glumci predvode ove parade i plenumaše.Plenum je samo sredstvo za smirivanje mase,u plenumu sve agenti SDA i SDP-a tkz."smirivači situacije"a ptica na grani zna da od toga nema nista pa evo vidite i sami da ih lazu i lagat ce i na kraju pozatvarati u zatvor zivi bili pa vidjeli! De vi plenumašite a ja odoh da gledam prave proteste a pederima prepustam ove parade ponosa.Cao
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaka čast Tuzlo kad ne posustajete, ovi lopovi SDA I SDP moraju otići lopovi napolje
Tako je haveru. Bravo Tuzlaci!!
A zaboravio si SBB,HDZ,SNSD,,...svi oni unistavaju drzavu..sva nacionalisticka bagra treba da ode sa vlasti i da ostanu samo oni koji ce podjednako raditi za cijelu drzavu i za sve koje zive u njoj !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nije mi jasno zašto se nose nelegitimne totalirističke i nacionalističe zastave na prosvjedima koji trebaju biti socijalnog karaktera. Je li ovo počelo zapišivanje teritorija budućeg bošnjačkog entiteta?
Naprijed Tuzlo! Naprijed BiH!
Ajmo i u Sarajevu,oko 5/10 hiljada al jbg nece,oni moraju bit u kaficu ili kuci,ova omladina.
pa dajte im onda "crnog hljeba" ako ne moze bijelog
Tuzlaci ovo je uzrok vašeg nezadovoljstva..molim vas da ovo pročitate i nakon toga će vam neke stvari biti jasnije: http://***/wp/?p=80929
http://***/wp/?p=80929
Tuzla za glavni grad nove Republike BiH :P
Yebem li vam pleme kretensko. Jel hoćete da zbog vaših primanja padaju mrtve glave kao u Ukrajini????? Tačno ih treba javno vješati da bi banda skontala da ne moze vise krasti !!!
Zar zaista misliš da im život običnih građana nešto znači?
Hvala stoste uvazili moj prijedlog,sretno.
Ovaj mase ljiljanima oni su mu samo donijeli glad i bijedu.Ja kada nebi imao od zastave nista,bilo bi me sramota da masem sa njom.
promašem ti materi čmarni otvor,idi dudlaj nasem ocu Kačaveli kitaru,hristos se rodi,vaistinu se rodi
što se vi toliko nervirate ljiljanima,to je naša ratna zastava,vi svojom slobodno mlatarate po rs,hrvati po hercegovini koriste svoju isto ratnu,a mi svoju ako gdje pomolimo odma smo najgori,odmah ovo ono...
Nema napretka u drzavi sve dok Lagundjija ne prestane majorizirati Hrvate.Ja svakako radim u Hrvatskoj.Sve je kriv Zlatko i njegova bagra.Samo jebu svoj narod Bosnjake.Mi Hrvati svi radimo,a Bosnjaci najvise ispastaju nitko nema zaposlenje.A njemu je dobro dok god on majorizira Hrvate,i sve dok traje bezvlasce u drzavi oni mogu da kradu.
vi Rvatići da šutite da vas mi četnici ne podrzajemo nebi znali bleknut,potamanili smo vas po Posavini i sad vas huškamo da se bijete s Bošnjama i tražite entitet unutar pederacije,glupi ste al ajd nema veze idete nam na ruku
Nebih ja rekao da smo mi Hrvati glupi.Mi svi radimo i dobro zivimo.Jos da nas ovi Bosnjaci prestanu majorizirati,bilo bi i njima bolje.
Majko mila glava i revolucije
lagano pravimo spiskove svih koje je ova banda zaposljavala preko stele, kako u kantonu tako i u opcini faraona imamovica. idemo lagano jedno po jedno a familija i jarani ce im uskoro na biro. obavezno pogledajte ovaj prilog i procitajte tekst. SDA- kraljevi korupcije SDP- kraljevi nepotizma http://tuzlanski.ba/izdvojeno/89-izdvojeno/13382-zapoljavanje-rodbine-i-prijatelja-u-tk-na-teret-gladnih-radnika-video-.html
SAmo ostro i nema razilazenja dok se ne srede stvari.
Sarajevooooo, probudi seeee !
Bio sam na protestima u Tuzli od prvog dana i svaki dan sam na protestima. i sad kad čitam komentare pohvale osjećam nevjerovatan ponos. Izdržite i u drugim gradovima i ustrajte u svojim zahtjevima, imate podršku čitave Tuzle.