Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuklearna sigurnost? Au brate kakve metode pranja para. Palac gore za kreativnost haha
Oni se bave sigurnošću svih izvora zračenja, uključujući i CT, rendgen u medicini... glupo im je ime. Svi koji rade na radiologiji ili nuklearnoj medicini znaju za ovu Agenciju.
Hrvati odlažu nuklearni otpad na granici BiH u blizini rijeke Une...
Bar pola onako postoje da se nepismeni stranacki kadar uhljebi.
i kazu zasto borci protestuju :/
Meni je najjace sto drzava ima od drzavnog do lokalnog nivoa ima ministarstvo za obrazovanje, ili neku slicnu ustanovu za to, a takmicari iz fizike, informatike, matematike ne mogu ici na svjetska takmicenja zbog "nedostatka novca". Znaci imaju za jedno 1500 zaposlene u tim institucijama, a nemaju par hiljada za tu djecu...
Po njegovoj "logici" ako ukinemo sve državne institucije onda će biti BiH na pretek? Ma hajte molim vas
U BHTelekomu, u jednoj kancelariji se 3 čovjeka bave dozvolom. I to direktor za izdavanje dozvole, savjetnik za izdavanje dozvole, recenzent za izdavanje dozvole. Ev zamisli koliko jos izmišljenih zanimanja ima, poput ovih gore. M
Malo tendeciozna izjava, kao i članak. Ne kažem da sve te silne agencije trebaju, i da rade nešto, ali neke od agencija jednostavno država MORA imati!!! Bez tih agencija ne možeš ni pomisliti da ideš u EU. Poenta je da se tim agencijama zaista da posao koju bi trebalo da imaju i da se centar moći polako preseli sa nivoa općine, kantona i entiteta prema vrhu. A vrlo dobro znamo kome to ne odgovara. Zar nije nebulozno da obrazovanjem u suštini upravlja kanton???
kupovina socijalnog mira ili uhljebi moraju biti zaposleni
po zakonu se moralo osnovati sve to...sad koliko para imaju i kako rade...
Važno je samo gde su vlast i policija.
Novinar I. Č. jednim površnim i vjerovatno plaćenim člankom, polemizira ulogu i postojanje institucija Bosne i Hercegovine. Šta je sa entitetima, sa Kantonima, koji su država u državi?
pranje para heheheh
Čedo, u entitetu pi si imaš hejbet mjesnih institucija koje su osnivane, nazivaju se republičkim, nazivaju se "državnim", a niti su republičke nego entitetske samo nazvane "republika", niti su "državne" već samo entitetske u državi Bosni i Hercegovini. To ti reguliši i brini brigu.
nemamo mi nista, imamo samo te doticne na teretu i platnoj listi
DaBogda u Merhamet na ručak išli svi do jednog iz tih svih institucija. Hvala.
Šta je sa ministarstvom za istraživanje ruda i gubljenje vremena ?
Nema nama države bez srba i hrvata