Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se Memic isprsiti za sim kartice🤣
samo nek mi neko objasni sta ce onaj iz Alzira, Irana u Sarajevu ? koje je 300km od granice ? Je li SDA i vasi privjesci
Tako i treba. Htjeli su nezavisnost bez podloge da drzava bude odrziva, nek im sad ovi divljaci rasture i ono malo tzv. fildzan drzave. Da su cuvali Yugu, ne bi niti jedan migrant usao , sad bi JNA sve to mitraljezima pokosila na ulazu u SFRJ,a ekonomija bi cvjetala. Samo u Dzalalabad trpat nego sta, pa nek se kaju za svoje postupke.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Autobus avion brod bilo šta pakuj i vraćaj ih odakle su došli zašto za Sarajevo to je samo premještanje problema sa nosa na obraz, jedino rješenje je povratak u zemlju iz koje dolaze Iran Pakistan Alžir Afganistan Irak itd itd
Ovdje neko pominje šnaucera, pa ovo je kratkonogi Gusinjski jazavčar!
E jesi rijesio problem, ma svaka cast. Znala sam da ces nesto kreativno skontati :(
Ministarstvo sigurnosti zna sta radi. Puna podrška
Citav Mup izvest na entitetsku liniju,ko god pokusa da prodje pucat,pa nek ih srbi uzmu sebi,ionako ovo je njihovo maslo,oni ih pustaju preko Drine
Hajde ministre sad i iz Bihaca izmjesti migrante....isprazni nebodere pa ih kod sebe dovedi...IOM placa dobru kiriju
Svaka cast Radoncicu, niko od ostalih politicara nije bio u ovakvoj situaciji niti bi se ponasao kao Radoncic da jeste. Ostali samo obecavaju, Radoncic radi i rjesava probleme. Kapa dole.
@EdinaMalikic vidi tornjackih botova sto pokušavaju pokupit šta mozga od maloumnog scepe...
Tako i treba, osim Tuzle treba i ostale gradove obuhvatiti i pod hitno tražiti rješenje za njih, kakvo god se rješenje nađe, bolje je nego ovako...
Odlican potez ministra,sve treba staviti pod kontrolu na jednom mjestu.Oslobodili su Tuzlu svih problema koji su imali i na ovaj nacin ce imati sve informacije o migrantima u kampu.Smanjce kontrolu kretanja,zastiti gradane prenosnih bolesti,a migrantima poboljsati uslove boravka.Svaka pohvala Radoncicu.
Radi ovaj ministar Radončić. Ovo se moglo i ranije ali neko nije to želio. Respekt ministre!
@patriot25 radi protiv Bosnjaka punom parom! Bravo!
Nadam se da će maknuti i one iz Srebrenika. Ne možeš ući od njih ni u jedan tržni centar, nude one maramice i gledaju u tebe ko zombiji.
Fahrudine vodi ih Gilusinje
*Gusinje
pa drage sarajlice budet vam je milijarda, shodno tome najadekvatnije mozete da se pobrinete za ovaj problem
@Sinkula to je vec razdjeljeno
Bravo za ovaj potez ministra Radončića, red, rad, disciplina, svaka čast...
@sasvimslucajno sve ih po tornju rasporediti i izgraditi onaj R toranj da i njega nastane! Al bolje da se zove Š toranj, Šcepan maleni sa tornjem povelkim!
Eto ispunio je obecanje, za sta cete ga sad pljuvati. Svaka cast ministre!
Ponovo Blažuj? Blažuj se od dolaska migranata bukvalno ne može prepoznati, dinamika života je u potpunosti izmjenjena.Pogledajte autobusku stanicu u Blažuju, gdje oni obično čekaju bus, stanica izgleda kao da je javna deponija. Ne želim reći da je do dolaska migranata sve bilo u savršenom stanju, ali ovo sada je u najmanju ruku zabrinjavajuće. U stahu smo od ovih divljaka kojih će biti više nego nas. Ne znam šta čekaju moji sugrađani, kad blokiramo glavni put?
Kao strah ga migranata a nije ga strah genocidnih terorista, ne rise sviju ti