Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazite medicinsko osoblje iz Kine, poubijat cemo se sami
U Kini je lik koji je medju prvim otkrio virus cekao da zavrsi naucni pa da prvi objavi. Isti ti Kinezi su imali problem u softwareu u kojem nije bilo mjesta za jos jedan broj pa se virus pogresno registrovao. Zato nemoj mi Kine zivota ti.
*naucni rad
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veze i poznanstva ovo ono
Sta je sa rektorice Hadzigrahic koja je dopustila Hadziefendicu odbranu disertacije na kojoj je član komisije bio febrilan a kasnije se ispostavilo pozitivan?
@stradlin Protiv rektorice pod hitno poduzeti sudski postupak, na odbrani je prisustvovalo vise od 30 ljudi, zamislite takvu neodgovornost!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ko ce narod lijeciti? Medicinsko osoblje u Tuzli i Zenici u izolaciji i ko zna koje sljedece? A u medjuvremenu ljudi umiru na putu preme hitnoj jer se ceka zadnji trenutak da te neko primi na lijecenje. Trudnice ne mogu na pregled, starima zabrana kretanja, odes po recepte pa te napadaju sto uopste moras doktoru i u ovim kriznim vremenima... Boze podari nam zdravlja!
Ne sikirajte se Tuzlaci, Dr. Bato će vam riješiti stvari, nije to ništa za DOKTORA MEDICINSKIH NAUKA. Nema razloga za strah, On je tu.
Svima koji su bili na odbrani disertacije i na afterpartijanju a u izolaciji su sada, dakle nerade, odbiti od plate period u izolaciji. Organizatore krsenja uredbi, rektorat, odgovorne iz hotela gdje je bilo okupljanje i doticnog doktoranta, Bogatog Bosnjaka, optuziti za TERORISTICKI UDAR. Jer ovo se drugacije ne moze okfalikovati da je toliki broj zdravstvenih radnika van stroja.
Nase zdravstvo ne vodi struka nego politicari, jer svaki doktor koji udje u politiku vise nije doktor nego politicar, interesi stranke su mu ispred interesa zdravlja gradjana. A dobro znamo kakvi su nasi politicari, za 25 godina od rata ova zemlja nije imala ni jednog sposobnog politicara. I nece ga ni imati dok narod dopusta ovaku bahatost.
odbrana doktorata bivseg ministra zahtijeva u vrijeme zabrane zahtijeva krivicnu odgovornost doktoranta, clanova komusije, rektora UNTZ, dekana medicinskog fakulteta, ministra obrazovanja, premijera TK
@Roentgen79j Zasto klix nije objavio tu vijest dok svi ostali portali jesu? Stid i sram neka ih bude, sve smo smutili u zivotu ajmo i doktorat dok je ‘guzve’. Fuj
dok je UKC Tuzla postovao sve propisane mjere privatni sektor je lovio u mutnom...tj za novce je operisao pacijente iz cijele BiH koji nisu bili hitni...sada u zatvor treba strpati vlasnika ovog centra, direktora i presdjednika upravnog odbora istog
Tuzla nažalost ispade najgora, mora se sve blokirati, ovako nikad kraj
Od svih klastera u BiH čini mi se najveći je rodbinski,a tek ako se pojavi neko zaražen u institucijama BiH i javnim preduzećima tek će belaj nastati,kad odjednom pootvaraju bolovanja amidžići,dajdžići,tetke i ostali.Dok čekamo lijek za Coronu,ona bi nam izgleda neočekivano mogla riješiti pitanja nepotizma i štela,samo umjesto doktora angažovati SIPU da prati klastere.
Umjesto sprida uso nam je sazada 😂
nisu u stanju sebe zastititi a kao nas bi sa maskicama....moliti boga da te zaobidje i drzati se kuce inace si nahebo doslovno
@ČičineBrčine legendo evo nisam izaso iz kuce 20 dana, danas dobio 15 dana izolacije...dzaba se izolovo
Barel nafte 20.37$.... Pišite molim vas malo za naftaše.... opljačkaše narod... Nafta nije bila komad jeftinija u zadnjih 30 godina a cijena goriva visoka!
čuj rodbinski povezani, toliki? Eto šta učini nepotizam.
Tesko onom ko se lijeci na Gradini.
Njima bas udje sa "zad". Nas Bosance i Hercegovce najvise haba ona poznata, "Ma nece nas"
Ja čitam i divim vam se, ala ste vi informisani. Sve znate, kakav krizni štab. Centar za srce ima higijenski standard, kakav nema niti jedna zdravstvena ustanova u BiH, i ne zna se još ko je unio zarazu. Ova bolnica pokriva operativno Fond zdravstva RS, i šta će im reći, nek umru pacijenti, eto mi se bojimo zaraze. Drugo, testova nije bilo u BiH do neki dan, kako su mogli testirati ikoga, CT-om? Hajte molim vas....
@gooUser11163777x392 A operisali bez masli i rukavica ili sta? Virus i da je usao u bolnicu sa pacijentom, nije smio biti prenesen ako su se mjere postovale i nakon operacije sve sterilizovalo a maske, rukavice, odijela i ostali jednokratni pribor propisno odlozio, ili?
Da se i jedan u parlamentu inficira,svi bi se uhljebi zarazilii po rodbinskoj vezi.