Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će sankcionisati pola SDA, pola ovih koji su napustili SDA i formirali nove stranke, pola komunjara iz SDP, NS i sl. Zatim, niko ne zaslužuje sankcije više od Čovketa. Na crnu listu treba poslati sve srpske političare koji negiraju ratne zločine i veličaju Mladića i slične monstrume. Oni maštaju o novim pokoljima nad Bošnjacima.
Драган Човић и Борјана Кришто na čekanju.
Citava bosanskohercegovacka politicka scena treba pod sankciju...
Hoce li Fadil i Seka biti na listi? Pitam za jarana s Poljina.
@MostaracOdDo Dejtonski ustav se mora mijenjati jer je nelogičan, nepravedan i preskup ali ne znam kako si zaključio da je to uzrok korupcije. Gdje ima ljudi ima i korupcije, negdje više a negdje manje. Zanimljivo je da države koje su u prošlisti imale komunističke ili socijalističke režime zapravo imaju i više problema sa korupcijom.
Samo nekoliko kandidata?
Ranko DEBEVEC TREBA DA JE PRVI NA OVOJ LISTI
Uvedite zabranu i kaznjavanje negiranja zlocina, genocida, velicanje presudjenih ratnih zlocinaca, ma ko oni da su
A joj čekamo da nam Amerika čisti kriminalce
Kakve sankcije, miliciju neka ih hapsi i na Goli otok!
Nisu svjesni koliki im papir treba za ovu listu
Blinkenu, takodje sankcionisati i vehabije koje podrzavaju teroristicki Hamas.
Samo filuj listu.
Sad ce Živko u narodnu kohinju kod tetke Zilhe🤣
nebi dirala dodika.on nije opasan.samo mlati ko Max po diviziji.I to je od straha.Ali Čović i njegovi su prefarbani svim bojama.On je podmukla 🐷.vrlo opasan.
Ostat će mo bez funkcionera
korpcija, pronevjera, primanje mita.........znaci pola drzave !!!
nemoite ljubim vas haj
Kad kažu -muslimani- iz BiH... .Jesu li Hrvat i Srbin vjera ili nacija?? Po istoj osnovi gorenavedeni su katolici i pravoslavci, isto kao jevreji i ateisti. Znači, givorimo o religiji(vjeri). Imaju li ti muslimani iz BiH neku državu kao poveznicu ili komšije hoće svjesno i sistematski da te ljude svedu(u svojoj priči) samo na vjersku skupinu bez domovine??
Istorijski gledano i niste nacija vec otpadak Osmanlija koji je nesrecom ostao ovdje.To sto je tebe sramota sto si musliman je vec tema za neki drugi razgovor.
To je 99% pojedinaca iz vlasti 😎