Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA SAMO ON BOJKOTUJE I NAPUSTA SJEDNICE, LAKSE JE RADIT BEZ NJEGA
to je istina...ali nakon svake sjednice moraju se potpisati sva tri clana ....ili da se dzaferovic 2x potpisuje?.....:)
@Muha99464 ...ne postoji himna bih...samo nesto moze da se zvizduce....:)...fucka sto bi rekli ujkani...aaahiihihihihihiiii
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo djubre od inzka treba pod hitno pocerat iz BiH on najvise zakuhava ovdje u BiH..
I u Srbiji je zakon precizan i u skladu sa Ustavom, ali ga šiftari nepoštuju i nemaju visokog pretstavnika da "smatra"?! Šah!
Ali, ali, ali... Bošnjaci hoce drzavu, ali da oni sprovode zakone koji im se svidjaju. Pa većina presuda Ustavnog suda nije sprovedena jer to Bosnjaci nisu htjeli, nije se Bakiru svidjelo, a onda trazi da mu stranci provedu zakon kada ga Dodik ne postuje. Pa ne moze tako, samo sebi jamu kopaju, zakon je zakon, sud je sud, presuda je presuda i ako mi se ne svidja i to je to onda bi i istranci reagovali na Dodikovo krsenje zakona.
A šta je trebao Incko, šta nije jasno i šta je blago u njegovoj izjavi. Pa gospodo imate zakone, imate institucije, izvolite sprovodite zakone, nece vam stranac to raditi. Ako ne znate i ne smijete primjenjivati zakon koji postoji, onda i ne treba da imate državu. Jel piše da ne može druga zastava osim zastae BiH, jel važeći zakon, jel piše da u Predsjedništvo ne može sa oružjem niko osim Direkcije za koordinaciju policijskih tijela, jel važeći zakon, pa majmuni sprovedite zakon.
nema nista od ovih lezilebovica iz pica i ovog incka dok ne dodje amerikanac na funkciju visokog predstavnika pa da on krene smjenjivati onakve ublehe poput dodika
Gdje ćeš veće reakcije na Dodikovo djelovanje od MAP-a? Trebamo čovjeku banket prirediti, uvede nas u NATO svojom pričom.
To bi bilo isto kad da bi nacistička partija trazila svastiku da visi u Bundestagu, samo sto je ovo gore, jer je eresu genocid utvrdjen i presuda postoji, jedina u Evropi, nacistima nije dokazan genocid. Dozovite se vise i suocite sa svojim zlodjelima i zlocincima.
Hoćemo dokaz da nema dnevnicu za taj dan kad je izašao sa sastanka!!
U svojoj nemoći Bošnjaci se ponašaju kao malo djete koje stoji samo i uplakano na igralištu i prijeti drugoj djeci svojim tatom ako ne bude onako kako oni žele.
Hoce li te Bonske ovlasti moj vjecito zsbrinuti Incko
Stvarno ovaj lik nista ne radi a bere platu i to koliko bog zna. Treba mrmonju za usi izbacit, i zabranit bavljenje politikom. Sta ti palamudis i radis ovdje, ovo je direktno krsenje svega. Polje il ti ili mrmonja jedan od vas dvojice nema druge.
Ma baš vas briga, imate Komšića. Vjerujem da negdje u hodniku tuče Dodika i uči ga pameti. :-D Barem je tako obećao. :-)
Lako se kurčiti Dodi kada ima podršku Amerike, Britanije, Njemačke, Francuske, visokog predstavnika, PIC-a, NATO-a, CIA-e, BND-a, MI6-a, MOSAD-a,. ...
Inzko, ti si najvece zlo od rata na ovamo! Ti dajes alibi RS-u da ovo radi. Bolje da te nema, jer bi tada rijesili sami probleme, a ovako trebas da ih rijesavas, a ne radis nista, sto ide na ruku cetnicima i ustasama! Mamu ti nabijem
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
znam da je strpljen covjek pametan ali meni je ovih rusitelja BiH e preko qurca vise pa hoce li im neko reci da je narodu dovoljno predstave nemamo vise vremena svi ce se razici po bijelom svijetu