Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJKO KOMŠIĆ 2022!!
I ovaj ceka povratak Trampa.
Nitko ovu drzavu nije vise unistio nego Komsic
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kak ne , gosn Ivoo...Srbi , kao i svi ostali narodi bili su konstitutivni , pa i u Hr , i bilo ih je otprilike koliko sada ima Hrvata u BiH ..I i i...?..Zašto i dalje nisu konstitutivni (kao i ostali narodi) ...u eUropskoj crooo-ejšiii..?..
Bla bla bla bla….i…..bla bla bla
Pa nije Željko Bošnjak nego Hrvat glasajte i vi za Bošnjaka ko vam brami recimo da glasate za Bećirovića da Baketa najedite jedan jedan
Za Željka Komšića, SPREMNI!!!
Konstantno spominjete neku silu a da Vam se ta sila ne obije o glavu , jer tako obicno u zivotu i bude
💪💪💪💪💪🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Je ba li ti bosnjackomuslimanskoislamisticki unitaristi mrtve,ustasho. A familije sisama s ovog ustashkog portala.
Niko kao lojavi uzpeovci i ustaše o nepravdi i tobože ugroženosti.
Hrvatska je tamnica naroda Srba, Bosnjaka i drugih ''manjina''.
Svejedno komšo dobija glas, dudlaj ga dragane, 😀
SNSD, HDZ, SDA, to podržava samo onaj građanin koji bi te zakl'o ako mu ne platiš za doručak. Skupo naplaćuju i mrvu hljeba. Takvo je i vodstvo njihovo u ovim strankama. Nažalost, Bosna i Hercegovina boluje od ove opake bolesti koja se u medicini stručno naziva Krkanorum Bizaris.
nema na silu nista komsije na silu se silom uzvraca 👊 DA TE VOLIM DUŠA ZNA DRAGA MOJA BIH ❤🇧🇦⚜⚜⚜⚜⚜⚜🇧🇦❤
SDA, HDZ, SNSD su predstavnici Bosanskog Krkanluka. Od lokalnog do državnog nivoa. Zato nam i jeste ovako loše. Kad Krkanluk navali, palije u ruke.
hajde ćeraj, idi mamu svoju silom...
Uh, jesmo se prepali...ja necu citavu noc zaspati. Krivousti je trebao u Hagu dobiti 40 godina, za zlocine nad Srbima i Bosnjacima...Zanimljivo da i ovi UZP imaju kriva usta, ko da su slagirani....
Trebali bi i muslimani za teroristicka dijela odgovarat
Prije ćeš ti doživjet srčani ili moždani nego što će se išta izmijemiti. Sad ćeš se ti šefu još mal priključit 🙂