Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako vazno "neki Srbi"...vrijeme je da raskrtsite s "herojima" i oznacimo ih kao "zlocinci", ako su to mogli Nijemci posle 2 svjetskog rata, zasto je nama toliko tesko odreci se pogani iz svakog naroda, ne govorim ovo samo o Srbina, nego o svima.
Profesor Protić uz druge je glas razuma u Vučićevoj bezumnoj, nacionalističkoj i tabloidiziranoj Srbiji. Aleksandar Vučić je bio i ostao najdosljedniji učenik osuđenog ratnog zločinca Vojislava Šešelja.
@Voodoo People ... zato je najbolja opcija i jedina moguća RAZLAZ. svaka ptica svome jatu i kraj priče.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kad bi srbi prihvatili tu realnost i ogradili se od genocida i svoga zla koji su pocinili tokom 92ge. tek bi onda imali zastitu i postovanje od chelog svjeta... Ovako sa ovom procetnickom ideologijom nemogu rjesiti problem ni sa samim sobom.
On je placen da tako govori. To cela Srbija zna. Zato mi je smesno kako vi pokusavate da necije misljenje pretvorite u necije moranje. Stvarno ste cirkus. Covek koji kaze treba da se odreknemo Kosova, a da se okrenemo uzimanju RS, je tebi relevantan covek. Protic je pripadao DOS-u kao i Ceda Jovanovic,, a znamo da duvaju u istu tikvu.
@TesIaMiIankovicPupln Crni Milutine, tvoji komentari odišu glupostima i tvrdnjama bez dokaza, kao "plaćen", "cela Srbija zna". Ostavi se komentarisanja uhvati se posla, inače neće biti ni 240 eVra na kraju mjeseca.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Procital doticni - Vladimir Dedijer,Antun Miletić-Genocid nad Muslimanima?
Samo budale mogu opravdavati pokolje u ime vjere. Protić dobro zbori za Mladića...srbin petokrakaš što on i jeste bio.
Nije prvi put,veci je genocid bio u WW2 i u balkanskim ratovima,samo su sada prvi put srbi optuzeni i genocid dokazan imenom i prezimenom svake zrtve
pa da u balkanskim ratovima u ww1 i ww2 je bio genocid nad srbima, to si u pravu balijo poturcena.
Cuj ljaga na obraz... Mislis ljaga na ljagu..odavno vi obraza nemate... nisu zaboravljene ni 3000 Bosnjaka svirepo pobijeni u Foci za vrijeme 2. svj.rata kao i jos mnogo drugih zlocina
Ipak ovo nije misljenje jednog srbina, vec cinjenice svih srba. Malo je njemu falilo ovdje da kaze kako su pravoslavni bosnjaci uprljali obraz Srbiji, al nije smogo snagu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jd2fBGQq_p4 Jos jedan dokaz agresije na BiH
Kapa do poda za iznosenje neosporive istine. Na BiH je izvrsena agresija, u BiH je pocinjen GENOCID od strane Srba!!!!
Dok ovakvi ljudi postoje, ima nade za covjecanstvo. Nebitno je koje je nacije i vjere, ono sto on govori je zdrav um i realna percepcija od koje su, nazalost, mnogi otisli. Velicati ubistva, genocid, i kukavicke zvijeri poput Mladića samo moze bolesno nezreo um koji ne vidi nista. Bilo ko, i kako god se zvao, ko je ubio ili samar opalio nevinoj osobi, samo zato sto moze, zasluzuje kaznu i stavljanje na rub srama.
Svaka cast ovom gospodinu pa ima hrabrost priznati ovu neosporivu cinjenicu. Inace se 99% onih koji obnasaju javne funkcije ili su ih obnasali u Srbiji ne usuđuju iznijeti istinu na vidjelo.
Pa nije nama drago sto se desio zlocin u Srebrenici... -Ali nije nam drago ni kada nam je narod iz iste te Srebrenice ubijan,progonjen i klan,spaljivan!!! Bas iz te Srebrenice su muslimani masakrirali srpsku dijecu.A poznat je svima slucaj Slobodana Stojanovica djecaka koji je bukvalno isjecen.Udovi odvojeni,krst urezan na prsima dvanestogodisnjaka... Evo vam jedan dokumentarac o vasim zlocinima u srednjem Podrinju https://www.youtube.com/watch?v=iPmU1bSzwug
Treba malo bosnjaci da sagledaju i drugu stranu medalje ...
@Harry Callahan -Koristim jedan od najmonstruozniji zlocina koji se desio u Podrinju ... Skorpioni kada su radili zlocin oni su to radili sa metkom u ledja.Daleko od normalnog. Ovo sto je uradjeno Slobodanu to se ne moze nazvati ni monstruoznim zlocinom,za takvo djelo nema imena. E sada zamisli kako je nama bilo 90ih kada smo culi za to koji smo iz Podrinja.A ja kao dijete se sjecam tog slucaja.Svi su pricali o njemu.A znas kako je isla prica?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jedan od rijetkih i postenih srba iz srbije. Vucic je bio i ostao radikal, pa je i srbija vise id svoje polovine cetnicka zemlja
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno, ponavljam POSEBNO srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
o tebi sinko
Nije mi nikako uvjerljiv ovaj lik...Prvo ne moze prevaliti rijec genocid preko svojih usta i tu bi trebali da zavrsimo...Ali onda pocinje da prica kako ga nije briga uopste koliko je ubijeno, njemu je izgleda svejedno ubio ti dvoje ili preko 8000...I onda mi kao trebao da uvazamo ovog panteliju !?!?!?!?!?
Svi su isti, ovaj isto tako kaze ostavimo Kosovo, okrenimo se BiH, otmimo teritoriju BiH.
Genocid i ništa drugo.