Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravu je 100%. Samo što nije 92! Mi smo se nadali da će se drznuti i nastaviti oružanu agresiju na BIH. Yebali bi im majku. Neka krenu i sad mi smo tu za našu BIH
Kako uvijek ovi "bivsi" ili koji su u penziji tek tad pocnu govoriti istinu koju svi znamo, a do tad uvijek nesto suzdrzani
Zato i jest bivši dobijo nogu . Nesmije se u BiH protiv agresora ništa samo na vecinu naroda Bošnjake Muslimane
Nema ovaj pojma,on samo želi da nas zavadi sa Amerima koji nam žele mir i stabilnost..što će nas kontrolisati Vulin i Radman, pa šta fali..oni su tu djeco da nam za naše dobro nametnu europske vrijednosti koje nosaju.
Medjunarodna zajednica je zadnjih 10 godina ovdje napravila nepopravljivu stetu svojim neradom i sada je negativan faktor za stabilnost i razvoj nase zemlje jer te silne greske dolaze na naplatu. A EU je u sistemskoj krizi, EU nema nikakvu vanjsku i sigurnosnu politiku i nije ni zrela za to. Zato imao ovdje ovaj haos izmedju ostalog.
Mahmu ti jbm sad si nasao pisat, nisi se ziv cuo dok si radio, vjerovatno si bio samo zabrinut
Nikad be dipusti Rusima da ti jeftino prodaju goriva. Prijetnja je to civiliziranom zapadu. Daj u najam zapadu vode, šume, firne. Uzmi zapadni kredit. Kupi skuplje.
Pročitati orginal tekst, ima link, puno opširnije.
Zemlja je velika ali ima dva mala sypka, curvatia i serpia. Svoje malo dype rasprodaju ko im da vise.
A Glupi Bosnjo nek opet Glasa za domace Izdajnike
Svi Govore Bosnjacima da Trojkasi zajedno sa Hrvatskom i Srbijom i strancima rade Protiv Bosnjaka samo Bosnjaci to nikako da Shvate
Steta sto si bivsi. Vecina vas kada odete odavde dodjete do pameti. Vrati se i uredi stanje.
U BiH sve određuju Palmer i Satler. Brisel i Vašington samo potvrdi što im ova dvojica preporuče kao najbolje geostrateško rješenje. Pogotovo Zagreb ima uticaja na daljnji razvoj BiH, jer su oni EU i od januara i šengen zona, znači EU carina. I sa Jadranskim morem važan saveznik NATOa. SDA je dugo određivala politiku u BiH i danas se nalazi protivameričkoj liniji. Teško je sad nazad.
Izravno u metu. Bravo cestiti i posteni covjece. RESPECT!!!
Mala Hrvatska. Jos manja mala Srbija …..
Miroljubive komšije imamo nema govora . Zinuli preko granice a i njihove zemlje puste zjape
Treba umiriti Shita 🤣🤣🤣
Ma nije valjda! Prethodnih 30 godina baš nisu bili u tom zločinačkom fazonu...
Svijet se kao cudi i u nevjerici je. Mislite da ameri i citava evropa sve ovo ne znaju i ne dopustaju… e moji naivni bosnjaci. Svi oni zele da nestanemo, da se raselimo, da budemo ko palestina.