Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Cericu ne seri. Palamudas si svjetski. Godinama si palamudao svom narodu da treba biti skroman, sabur, bla bla...a kcerka ti torbicu nosi od par hiljada maraka i ti milione zgrnuo. Fuj, djubre jedno!!!
Otkud nagla promjena.???? Do juce palamudio "majcica Turska" sad Saudijci , koja gnjida od nazovi covjeka.
@Mujo s onog svijeta ...nestalo kod erdoana para....ako nisi cuo kriza je turske lire i ekonomije....vjerovatno saudija bolje placa....ali na kraju svega koga boli kyrac sta je na tviteru napisao neki ceric?...to jos samo bosnajci prate...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije ni čudo. Mogu samo zamisliti koliko si strpao njihovih para u svoj džep, podržavajući njihove projekte ispiranja mozgova naše omladine nazadnom ideologijom za koju si tvdio da je Islam, a ustvari nije. Nažalost mnogi su to platili svojom glavom a uz njih i mnogi nevini koje su sa sobom odveli u smrt.
Nemojte tako, kao vjerski poglavar nije silazio sa borbenih linija cijeli rat. Kao i ostali političari, izuzev Alije Izetbegovića. Svi su oni bili sa vjoskom u rovovima, nisu se naravno bavili pisanjem privatizacijskih zakona dok su ljudi ginuli. UHLJUPČINE I ŠUPČINE!
Mnogo los covjek je Ceric..On je glavni krivac za sirenje vehabizma u BIH,ali sta da se radi kad je novcem i marifetlucima onemogucio Enesa Karica da bude reis
Pa dje su ti silni borci za ljudska prava? Niko da izrazi zabrinutost zbog zena u arabiji. Dje su ti feministi i ostala bagra koja u ime ljudskih prava rasturi tolike drzave?
Sa ovim kleroplaćenicima komunisti su najbolje znali. Jesu griješili, ali tek sad čovjek vidi koliko su u pravu bili za neke stvari.
da ima neke dokaze vjerovao bi mu. ovako je orevise cinjenica protiv Saudijske Arabije. u Njihovoj ambasadi mrtav covjek koji je kritikovao to kraljevstvo. Ako su im smjestili (u sta sumnjam) onda su bas nesposobni da ne mogu imati kontrolu ni u svojoj zgradu
Ne rise ex reis. Porodica Saud i njihova "kraljevina" nikad nisu ni imali reputacije. Uništili su taj dio svijeta, moralno, vjerski, i ekonomski.
E moj pero zdero suti i poklopi se da te ne stigne sikluk kad te majke nekih momaka koji su zarad sake dolara izgubili glave. Ne palamudi i zabij se u misju rupu
Koji je ovo idiot, on se nadao pametan da komentarise. Šuti budalo, drži se džamije i klepaj pare, nije tvoje da komentarišeš, kurwo ulizivačka.
Vezir Hižislav twit-a za cvaju.
Pa zar Saudija ima ikakav ugled u svijetu ....njihova karakteristika je zatucanost primitivizam i nafta
Ceric najveca bjelosvjetska kurva
Ceric sanja da i BIH jednog dana postane zemlja u kojoj ce se novinari i nepokrivene zene sjeci na komade.
Jbte, ko je bio vjerski autoritet par "najtežih decenija" u BiH...
serem mu se pod ahmediju
Vec odavno je i ovdje vjera itekako uplela prste u politiku i ko zna sta nas tek ceka sa kad tonemo sve vise u tom smjeru. Vjerski totalitarizam je jedan od najgorih oblika vladavine nad masama i ne trpi niti najmanju kritiku.
na srecu bosnjaka vazno je da je on “bivsi”reis.moze zajedno sa onim kardinalom.sve neke blazene face a uzelo bi gladnom zadnji zalogaj iz usta.pokucaj im na vrata i zatrazi sedaku pa ces vidjeti sta ces dobiti.U stvari i nemozes do vrata sve su to zidine oko njih.
Užasno je da se ove svinjarije moraju čitati u Evropi u 21 veku..