Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se to radi.
Politikama ovakvim kakve jesu ne odgovara ovakav cin zajednickog obiljezavanja stradanja .Njima su podjele po krvnim zrncima osnov njihovih politika tako da je ovaj cin veliki korak ka pomirenju i sticanju povjerenja naroda BiH.
Jadni smo, na ovoj lijepoj vijesti jedva 50 komentara, ne zaslužujemo bolje!
Bakir Covke Dodick na aparatima
Svaka čast! Ovo je već nešto!
Kao bivsem oripadniku Armije RBiH,ovo je najljepsa vijest u zadnjih X godina.Politika je unistila sve narode (svako svoj ponajvise),i ljudi koji su drzali jedni druge na nisanu idu zajedno odati pocast svima,porazgovarati o zivotu,popiti kafu...ma daj,u ovoj drzavi je to neprocjenjivo. Svaka cast.
Bravo, ima nade za budučnost!
Ovo je pocetak. Mora se mjenjat sudstvo jer masovnim ubicama na sve 3 strane daju po 10 godina zatvora umjesto dozivotne, a ima ih bruka jos na slobodi koje pitanje dal ce uopste osuditi.
Pa tako brate dajte da se vratimo na fabricke postavke. Svaka vam cast
Ja bi samo zelio se zahvalit autoru V.K. Kralju ruke ti se pozlatile na ovom divnom textu, svaka ti dala!
ovo je čin za pohvalu,samo kad bi obilazili gdje su bošnjaci stradali svaki dan bi trebali ići.
Politicari brzo smislite neku novu nacionalnu tenziju jer ne daj Boze da ovo postane trend i narod prestane da se dijeli iskljucivo po nacionalnosti,sta cete vi onda ako ne budete mogli da plasite svoje glasace kako ce ih komsije poklati ako ih bas vi ne budete hrabro stitili.Jos ako se narod pobuni pa pocne da ispituje zasto vi imate po 5 firmi i 10 stanova a mi jedva za hljeba,sta cete tad?
E ovu trojicu stavit u predsjedništvo a one išutat nogama napolje.