Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KASTRIRAT GA ako se utvrdi istina da je to učino ili ga razepeti na sred centralnog trga majku mu BOLESNU 11godina????
mozes tek zamislit njegove glasace sta rade...
OBJAVITE MU IME I PREZIME.ZAR TREBA TAKVE DEBILE I RETARDE SKRIVATI OD JAVNOSTI.OBJAVITE IMENA I PREZIMENA OBICNIH SIBICARA ZA GRAM TRAVE A OVE SKRIVATE.
doživotna robija za silovatelje djece i one koje čine teško nasilje nad djecom i trudnicama, registar pedofila i silovatelja. šta čekate?
Jal su zlocinci, jal pederi jal zlostavljaci......narod sa deformisanim genima! Antropoloski slucaj!
Ovo je prilika da dokazu da sudstvu se moze ponekad i vjerovati .Prokletnik i da ga kastriraju ostat ce mu zlo u njemu.
Metak nije skup. Ko je daje.
Glasaci biraju bolesnika, kakvi su tek onda ovi sumski ljudi ? Jucer izasli iz sume i kroje sudbinu nama 10 posto normalnim.
Smeće bolesno!!!!!!!!! Ima li on djecu, kćeri? Ne misli da takav isti idiot moze zlostavljati i njegovu kcer? Ma ne mozes glupom covjeku objasnit da je glup i točka!
Nista to njima nije strano, imaju oni filing za takve stvari.
Cega je bio ministar, mozda osnovnog predskolskog obrazovanja? :)
A šta bi sa onim mandovom iz Srebrenice što je cigančicu ...?!
negdje sam pročitao jučer da su u nekim američkim državama odobrili kemijsku kastraciju pedofilima. naravno, javno objava imena, unesen u sistem aerodroma i tako..toe dobro, bolje neg da ga cijeli život država hrani
uzas......ali bar istrazuju.......
@OOgledalce Ti stvarno vjeruješ da će ovdje biti ozbiljne istrage?Pa političar je u pitanju nije to obični poremećeni smrtnik.
@kardelj71... ako nista znamo ko je !!!
Ma ja ba,zivotinja.Nema to osjecanja niti civilizacije.