Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao i uvijek u Sda svaki sukob je u stvari o parama i ko ce vise klepiti. Nista urbano u tome nema
pametnije da mu se stranka (sdp) ukljuci sa probosanskim strankama u Srebrenici i Mostar
Hahah čuj ove komunjarice i još ga klix reklamira, KO JE TEBE ŠTA PITAO JADU? Znači kad te neko bude nešto pitao tad i kažeš, do tad sutiš jer su nesposoban. Evo očite razlike između Četvorke i SDA. Oni ponude ministre koji nemaju dana iskustva Filipović/Garibija i pritom kupe diplomu u Travniku, a SDA ponudi ministra sa 20 godina iskustva u struci i stotine projekata iza sebe. Nije ni SDA perfektna, ali zbog vaše nesposobnosti vas SDA gazi i ove izbore.
Ovaj Filipovic u Travniku kupio diplomu pravnog fakulteta i sad se raspravlja sa jednim Kapidzicem koji je projektovao Avazov toranj...da ove manje gradjevine i projekte ne spominjemo...Ima li to ikakvog smisla, ima li u SDP neka komisija koja bira ljude koji ce se ovako javno obrukati ili o cemu se radi !?
Hahah čuj ove komunjarice i još ga klix reklamira, KO JE TEBE ŠTA PITAO JADU? Znači kad te neko bude nešto pitao tad i kažeš, do tad sutiš jer su nesposoban. Evo očite razlike između Četvorke i SDA. Oni ponude ministre koji nemaju dana iskustva Filipović/Garibija i pritom kupe diplomu u Travniku, a SDA ponudi ministra sa 20 godina iskustva u struci i stotine projekata iza sebe. Nije ni SDA perfektna, ali zbog vaše nesposobnosti vas SDA gazi i ove izbore.
@gooUser1583938755 Kako ti znaš da je, i gdje je Filipović kupio diplomu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Japan je finansirao studiju kojom je utvrđeno da visoki objekti mogu doprinositi zagađenosti zraka u glavnom gradu. Pa to je u ovom gradu utvrđeno prije 50 (pedeset) godina. Bačene pare.
@gooUser1583938755 jesi li ti gledao kad je kupovao diplomu?
Sarajevo i Sarajlije svakim danom sve više postaju fiktivne kategorije. To je bio grad do rata..poslije rata ni one što su ostali a ni one koji su došli nemogu više prepoznati niti povezati sa bilo kakvom urbanom karakteristikom. Nažalost..manji gradovi su prošli još gore. Tužna slika našeg vremena.
Kao i sve poslije rata, tako je i planiranje izgradnje gradova koje je nekada bilo domenu prilično obrazovanih i stručnih ljudi, sada dopalo polupismenim i bahatim stranačkim kadrovicima sklonim mitu te stranačkom i rođačkom pogodovanju. Usput ljudi koji su dopustli ovakvu divlju takunsku gradnju operisani su od osjećaja za bilo šta lijepo. Uništili su dihelove Sarajeva.
O Faruku Kapidžiću će generacije snimati filmove kao o Valteru jer je SPAŠAVAO GRAD OD URBICIDA koji su provodili načelnici i građevinska mafija.
Ako se Valter borio protiv stranih okupatora ( Nijemaca) Kapidžić je Valter našeg vremena i više od toga on se bori i protiv unutrašnjih zlotvora ( tajkuna, načelnika, građevinskih lobija....) da spasi Sarajevo od URBICIDA
Što ovaj mulja i pravi se pametan, Kapidžić je za tebe život izmislio dok je bilo takvih ko ti jadu jadni Sarajevo je doživjelo URBICID pogledaj samo onu skalamerija od zgrade kod Hitne na Pofalićima užas jedan. A ti bi pametnjakoviću čekao da se uništi grad pa bi onda implementirao studije. Tebi jadu je problem što bi se investitoru trebalo platiti obeštećenje a nije ti problem da investitori loveći u mutnom unište grad. Samo je Bog poslao čestitog Kapidžića da spasi grad.
@SaDrineSelam Sta ti to znaci "probosanskim" ????? Koliko znam Mostar nije u Bosni a ova drzava bar za sada zove Bosna i Hercegovina. Haj da se zove u Mostaru promostarski pokret ili tako nesto. Eto ste i kafu okrenuli do rata pila se Turska a sada nakalemili Bosanska kahva.
Otišao mali u Travnik, popio fuka, uzeo diplomu i sad vazi nesta, ma marshh u pm!
@Capreolus Nelupaj... nemaš pojma.
Filipovic i Garibija su pravi odraz bivse vlade...Garibija postao ministar bez dana radnog staza samo zato sto je kum Irfana Cengica a Filipovic u Travniku pravni fakultet kupovao dok je Kapidzic projektovao Avazov toranj...treba li reci bilo sta vise? Ovakvi SDP kadrovi su sahranili stranku.
Dok je Filipovic u Travniku kupovao diplomu pravnog fakulteta Kapidzic je projektovao Avazov toranj...mislim da je svaka druga recenica suvisna !
Hahahah... FILIPOVIC se raspravlja o struci sa KAPIDZICEM.. Dok je Filipović "studirao" u Travniku ministar Kapidžić je projektovao Avazov toranj.. Filipovic je pokazatelj kako lose kadrove ima SDP.
Semir je fin momak. Ali ne znam kako je osto u SDA nakon afere "Asim".