Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je uobičajeno sranje od prevare osiguranja. Tako svi rade. Plaćaju male i sitne štete a kad je nešto veće uvijek traže dlaku u jajetu da izbjegnu plaćanje. To je isto svugdje na svijetu. Zato ja ne plaćam nikakva osiguranja osim za auto jer moram. Ne bi se s njima zahebavao. Osiguranje = Prevara
@neverkombelizen Ne mozes bas porediti auto osiguranje sa zdravstvenim. Najvise slicnosti imaju u imenu. Auto osiguranje te osigurava od mogucnosti da ce ti se desiti udes ili kakva steta. Zdravstveno osiguranje te osgurava ne za mogucnost trebanja zdravstvene njege nego za sigurnu cinjenicu da ce ti trebat. Svakom djetetu je potrebna vakcinacija, da i ne govorimo dalje o sistematskim pregledima i polomljenim kostima.
Čovjek mislio da je jednostavno skočiti sa Starog, čini se da ipak nije :)
nije plivao po neretvi vec skakao sa starog mosta. i kako sad neko osiguranje da ga pokrije kad je opasnost za samog sebe?
jel to jaro ni ti nisi čito ono sitnim slovima pri dnu ugovora...
Ja bio sa drugom u Londonu i nesto mu pozlilo u toku noci,nasli jedva bolnicu,prgledali ga i dali mu ljekove.Ja pitao koliko da platim a oni kazu nista jer Engleska ima ugivor sa Kraljevinom Srbijom😂
Samo Vladimir i Lejla da su donirali. Hajmo ljudi, pomozimo čovjeku.
lopov je on i zna dobro sta radi
Hahahahahahhahahahahha 🤣😂 ebes ti takvog marinca koji slomi kraljeznicu pluvajuci na neretvi. Ebes takvog sakatog vojnika. Kad je britanac onda malo crnog humora. Inace sam na naretvi plivao od svog predskolskog vijeka i nije mi ovaj ex marinac jasan. Ziv mi bio i bolje da si se pod bijelim brijegom operisao i fino kuci putovao.
Lapaus. Karlicu. Inace mislim da malo laze i slomio je skokom u vodu.
@Berserk ja tamo dušmanu ne bi dao da se operiše.
U kojoj je bolnici? Ako je na klinici, bjezi prijatelju odatle sto prije. Tu pacijenti umiru zbog lijecnickog nemara.
Jarane ostani ti jos par dana sjebaces se otices sam pjeske
dojdi bolan kod nas da te sebija ljeci nece ti vise nista u zivotu trebati...sam ces se ubiti
Tako je sa osiguranjem,dok sklapas ugovor osiguranje sve pokriva a kad se desi nesto onda to osiguranje ne pokriva nista.
Kartonsku kutiju, ko svi ostali, pa skupljati prilog!!
Kako je Lloyd’s osiguranje postalo najveća osiguravajuća kompanija na svijetu? Nakon zemljotresa u San Francisku 1906 godine, ova osiguravajuća kuća je isplatila svojim osiguranicima preko 50 miliona dolara, što je u današnjim parama preko milijardu dolara. Da bi osigurala isplatu, morali su se zadužiti kod banaka. Mnoge druge osiguravajuće kuće su jednostavno proglasile bankrot. Nakon ovoga, naravno, veliki broj ljudi i kompanija su postali njihovi klijenti - tako se radi posao.
Slićno je uradio i jedan Italijan koji je osnovao banku pod nazivom Bank of America. Nakon zemljotresa je postavio pult na ulici kako bi svojim klijentima isplaćivao njihovu ušteđevinu, što je, naravno privuklo mnoge druge klijente. Ta banka je i dan danas jedna od najvećih u USA. Kod nas osiguravajuće kuće samo gledaju kako će zajebati svoje klijente a to izgleda nije samo kod nas kako pokazuje i ovaj primjer.
https://www.lloyds.com/about-lloyds/history/catastrophes-and-claims/san-francisco-1906-earthquake
pa šo je skako smosta........ :(
zna Neretva biti hirovita, to si osjetio na svojoj koži. brz oporavak 😄
Osiguravajuce kuce imaju razradjenu taktiku kako namamiti klijente i ostaviti ih na cjedilu