Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt ubici
Zalosno da haski sud mora imati pritisak zrtava .... Pored svih ociglednih dokaza ....!.
muslimani, prošlo je vrijeme kad ste vi bili miljenici zapada i kad je sadaka padala s neba. zasučite rukave, uzmite lopate u ruke i počnite raditi vaše poslove.
@xyg Kanton Sarajevo skoro placa PDV-a kao cijela RS, haj malo vi zasucite rukave.
STO NE.IDU LJUDI AVIONOM????
Ne bih stavio ruku u vatru da će taj monstrum biti osuđen.
Koga to interesuje i ko bi gledao ove prljave seljačine i gdje oni putuju. Sda uzela od poreznih obveznika i dala ovoj prljavoj furdi da putuje. Šta poslije presude??? Kuda će onda putovati?? Možda u Mijanmar, jer i tamo imaju rodbine, štakori prljavi.
Mene samo interesuje sto mediji u Federaciji podizu toliko galame oko presude??? Ona ce proci neopazeno u medijima sirom Evrope i svijeta.Posto masu ratova i stradanja je bilo poslije rata u BIH... Evo da ga osude dozivotno,mi isto zivimo.Da ga oslobode i dalje isto zivimo.I sada mene interesuje ovo pumpanje slucaja...
srbi genocidaši!
Ovakav mali autobus nije ni za gradski prevoz. Sjedala djecija, prostor za noge nepostojeci i treba na tako dalek put. Ne cudi sto se ime prevoznika ne istice na ovom kombiju.
Neka crknu do gore.
Treba mu hebat mater dok ne umre
Naravno da ne smije, o zlocinima srpskih izroda se treba pricati dok postolji ljudski rod!
Treba se sjecati i obiljezavati ali ne bazirati svakodnevnu politku na tome..
Uhljebi,ratni profiteri.Na račun rata i dan danas žive dobro,a bili fukare prije rata.Čast poštenim borcima,ali 99% su uhljebi,rova nisu vidjeli.A 22 godine nakon rata pozivaju se na neka prava,a cijeli rat proveli pljačkajući napuštena sela,znam ljude koji nikad pušku uzeli nisu a zapošljavaju djecu na osnovu nekih prava iz rata.Fuj uhljebi jedni,sve vas pobiti treba.
fuj su mi ovi komentari
I ovo udruženje logoraša je opralo par miliona maraka. Umjesto da se idu liječiti ili da idu u Španiju na more da odmaraju, oni se idu patiti u Hag
@zajebanttt http://www.bhmagazin.com/bih/kako-je-savez-logora%C5%A1a-bih-potro%C5%A1io-5-miliona-maraka.html Kome smeta istina?
nakon 22 godine. presuda nije potreban...koji ste vi papani