Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA DF SNSD HDZ - ljubav koja traje
Ovaj Komsicev DF redovan u koaliciji sa SNSD i HDZ
Dodaj i SDP - vjerno sluzince HDZ-a. Bas kao i SBB I NIP
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad Sarajevski sinovi i čerke uživaju na Trebeviču i po gradu, što su im roditelji unovčili Prijedor, istočnu Bosnu i sve te posljeratne donacije..
bošnjaci su generalno nepismeni politički i naivni .. kao prvo da je taj logoraš pametan nikad to ne bi ni objavio jer i HDZ daje instrukcije hrvatima da glasuju za snsd ili snsd daje u federaciji instrukcije srbima da glasuju za hdz i covica ... Naivne bošnje valjaju gluposti pa daju prostor botovima i trolovima da se isprdjuju sa njima ...
DF je satelit i glasilo SDA,koji moze reci sve ono sto SDA ne bi trebala
ma hajte molim vas...
10% ljudi glasa...pa vas 90% ste debili da vas nema, zasluzeno
Eto, toliko o patriotizmu Željka Komšića. Šuplja priča.
DF je najveći saveznik HDZ-a, ali mogu samo do sljedećih izbora, posle više neće postojati.
Zašto napadate čovjeka iz (eng) on je samo pitao nekoga za koga da glasa? Čovjek nije u Prijedoru pa da je baš upućen u lokalne izbore....Vijesti/Internet portali ništa konkretno nisu pisali o kandidatima...Snsd vs opozicija pa izaberi hahaha Iskreno šta je opozicija nudila (Bošnjacima) u Prijedoru????????
Slabo su ga izmlatil bosnjo uvjek ibliz zato nam jest kako jest uvjek podanici i vjeru prodajemo za sendvic
Bitno je da se vi ruljo mrzite svakog iz svog tora. A zivot ode.
Možda ovo i nije loša ideja. Kad se sljedeće godine snsd sruši, ova podguzna muha neće imati nikakvu podršku sa višeg nivoa.
Bošnjo bi mater prodao za fotelju, pi. ka li vam materina lopovska, ma treba nama, svima, mi u BiH, svi, sve nacije, smo najšupačkiji narod, pokvareni do srži, nije čudo što je Balkan u svijetu poznat kao mjesto gdje žive narodi :divljački, lopovski, pokvareni, prevaranti,najgore mjesto na planeti nakon Afganistana, Jemena i možda još par jebenih zemalja, dno dna
Bošnjo bi mater prodao za fotelju, pi. ka li vam materina lopovska, ma treba nama, svima, mi u BiH, svi, sve nacije, smo najšupačkiji narod, pokvareni do srži, nije čudo što je Balkan u svijetu poznat kao mjesto gdje žive narodi :divljački, lopovski, pokvareni, prevaranti,najgore mjesto na planeti nakon Afganistana, Jemena i možda još par jebenih zemalja, dno dna
DNS za sve ove godine nije ništa dao Bošnjacima povratnicima,njihov ministar u vladi entiteta rs je zabranio Bosanski jezik,oni koji su klali i ubijali po Prijedoru su većinom u DNS-u,pametnom dosta.
pogresan odgovor. Trenutno je jasno definisan problem i zna se odakle vjetar puse
Naivno od DF-a, a evo zasto je naivno, glas za DNS i pobjeda DNS-ovog kandidata bi poslala Dodiku jasnu poruku da ako nastavi sa sadasnjom retorikom i mrznjom i prijetnjama za ocjepljenjem, da mu to ne osigurava pobjedu na sljedecim izborima i da mora prestati sa tim. Izbori u Prijedoru su bili test za sljedece opce izbore te je ovime Dodik dobio potvrdu da njegova sadasnja prica i mrznja prema Bosni i Hercegovini, nasoj domovini te Bosnjacima kao narodu BiH, donosi pobjedu na izborima.
isti kuratz!!!