Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki dan došao francuski bataljon i po Posavini obilazio škole. Sada ih prate Britanci. Očito da se NATO smješta u Bosnu slično kao na Kosovu jer EUFOR od komandnog kadra, preko vojnika do oružja je u suštini NATO samo sa promijenjenim imenom. Uz njihov interes da zaustave ruski utjecaj to je i naš da rata ne bude i da Bosna dovršava euroatlantski put dok jednog dana ne mogne sama, ali oni i dalje ostaju dio naših kasarni.
Neki dan je bio izvještaj komande NATO.Idu na objedinjavanje komande KFOR sa Kosova i EUFOR.a u jednu liniju sa jedinstvenom komandom i logistikom.Navodno zbog reduciranja troškova.Praktično baza Bond-Still postaje avio baza za kontrolu zračnog prostora.Tu će biti i glavna komanda isturenog dijela Južnog krila.Znači nema više zajebancije jer ovi će da rokaju.
U ovo se uklapa i NATO priča da je Bosna napravila iskorak ka NATO inegracijama. Imao je Helez sa njima sastanak prije par sedmica kada su ga o tome obavijestili.
Ako Englezi dolaze , to je dobro. Ali treba se paziti kada se budu vraćali Izlazak Engleza iz nečega uvijek je najavljivao haos u tom području.
🇬🇧❤️
Kada netko ne želi u NATO,NATO kod njega. Hajde Dodik zaprijeti još malo
Predsjednistvo BiH mora pod hitno preduzeti neophodne mjere da zastiti strateske interese nase drzave u Engleskoj i uvesti sankcije onim licima koji rade protiv BiH a ako treba poslati oko 100 komandosa da obezbjede neophodnu stabilnost u Engleskoj.
Pošaljite nam Britanke :)
Zašto slat trupe kad možete ispalit nuklearnu direktno na Piččoustog Vučka, da detonira na visini 500 metara iznad Pićolina, kad sijevne da podigne glavušu i otvori usta k'o riba.
A da pomognete Schmidtu da skine Dodika, narod nece ratovat, nije niko budala da salje sinove da ginu dok se njihova bogate...
Tako su i 48. dosli u Palestinu poznat je ishod te priče!!
oni na Brcko mogu da odu samo radi sprecavanja rezanja Teroristicke Šumske na 2 dijela..... dakle da nama prave probleme...... cijelo vrijeme izbjegavaju da trkeljaju po Banjaluci Palama i drkaju qrtz po "nasim" teritorijama....."
De se vi sekirajte za Irsku,Wels i Šlotsku okanite se vi nas Hrvata,Srba i Muslimana i prošli puslt kad ste sekirali došlo je do rata al kod nas zato prti odavde što dalje od nas
Upoznao sam Boba, cestit vojnik. Plakao nakon Ahmica!
Šta se ovdje zapravo desava?
I trebaju strane trupe, dosta zla se nagomilalo. Nije više 92
Dzaba je Vucko potrosio milijarde na rusko i kinesko naoruzanje..htio da kupi i kineski nosac aviona pa se u zadnjem momentu sjetio da nema more.Imaju splavove na Dunavu,ali oni ionako tonu sami od sebe..
Treba se za svaki slučaj. Srbijanski režim će izazvati sukobe ćim krene nizbrdo za Putina u Ukraini.
Samo u Brcko i kontrolisati sve mostove prema Srbiji