Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generale gigantu nas Bosnajcki. Gazijo nasa !!!
UZP i Genocdasi uporni u izjednjacavanju zločina...
tužioci su rak rana društva, na silu i uz lazne svjedoke pokušavaju presuditi našim generalima, pokušavaju izjednačiti zločine, e pa neće moći ove noći niti ikad, tužioci vode specijalni psihološki rat uz pomoć genocidnih i uzp smradova
Ova optužnica je još jedna u nizu optuznica kojima se žrtva želi izjednačiti sa agresorskim formacijama. Tuziocu Simoviću sugerišem da se prihvati procesuiranja ratnih zlocina u Istocnoj Bosni nad Bošnjačkim civilima.
BRAVO.
Kada će neko odgovarati što je prisilno odvodio građane Sarajeva i vojnike na tunel da prenose robe za današnje tajkune?
pa koliko se dugo ovom čovjeku sudi, maltene i zaboravili na postupak...
Džaba što su pobili i porušili sve Bošnjačko , hoće da su 1:1 u zločinima....i sad im treba vjerovati i relaksirati odnose....
Treba ga pitat da se izjasni o krivici za ishod akcije Jesen '94. Mada stavnovnici Mostara, Blagaja, Stoca, Dubrava, i ostalih područja koji su dali svoje sinove već odavno imaju svoje mišljenje o Drekoviću!
Sami se poubijali. Jel tako, jes
Generale, prvo velika hvala za sve sto ste uradili za narod koji je bio u odbrani BiH od agresije, sto ste cista obraza vodili bitke. Zao mi je sto morate prolaziti kroz sve ovo.
Vidiš Sakibe nema razloga da bježiš u Tursku.
Hvala bogu
Branili smo sebe i matoru kurvu, od nje same.
HOS je pomogao u obrani od agresije '92...hvala im do neba...HVO je počinio UZP.
Bio komandant 5. korpusa prije Dudakovića. Zahvaljujući njemu, narod Krajine se odbranio u prvom naletu koljačkih hordi sa brda oko krajiških gradova. Formirao brigade i korpus. Hvala generale!
Jasta nego.Covjek je branio svoje.
Tužioče uzmi jedan slučaj gdje su četničke falange granatirale NE SELEKTIVNO PO CIVILIMA TAKVIH IMA NA HILJADE SLUĆAJEVA