Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta sad? Pojeo vuk magarca. Ova vijest će se još danas do kraja dana zaboraviti i nikome ništa. Idemo dalje, snaga je u jedinstvu
jado jadni...i to 5 hiljada ti je malo bilo, pa si gledao da ti čarape kupi firma! ima li iko pošten, s obrazom?! otkud nas toliko jadnih?!
Zato se sada vidi kako direktor Terović to radi baš onako kako treba!
Sto bi rekao Sojic: "ne sreDJujem se ja za sebe, vec za preduzece" :) :)
Dobro, karijeri u tržnici mu izgleda dosao kraj, kojoj će sad državnoj frimi biti direktor ? Mrzim SDA i SEbiju !!!
budi realan , i tebi da se pruži prilika , zasjeo bi na direktorsku fotelju samo tako...
platiće preduzeće, piši brenu za 4 osobe!
mi u firmi nemamo sluzbene carape
Dobro ako imate ikakve
Očiti primjer kako pojedinci u javnim firmama (politički zauzetim) funkcioniraju. Birajte nas da vas pljačkamo !!!
Dobro... možda nije namjerno :D
ove stvari nazalost nisu za cudjenje.. Cudim se kad je sta dobro i pitam se sta se krije iza toga
Priča se da je sada plata trenutnog direktora Tržnice još veća.
Zato je i pobjegao njegov zamjenik... lik skontao da bi mogao u ćuzu zaglaviti prav zdrav.
jbt..direktor firme koja iznajmljuje nekoliko natkrivenih prostora, rashladnih vitrina, poneki kiosk i štandove, a koja je isključivo vezana za Sarajevo više boravi u Beogradu i Zagrebu nego na svom radnom mjestu. Šta će njemu kartica za reprezentaciju? Lopovsku platu od 5.000 KM trebalo bi spustiti na 1.500 KM maximalno. Neš ti posla, iznajmi - naplati i počisti. Ni brige, ni pameti, sve ti država dala, a rastjeruje ti i konkurenciju na nelegalnim mjestima za prodaju.
Dobar je, voli čovjek da mu je fino i udobno. Vidim da nema cijene za boravak u Dubrovniku. Hotel Rixos Libertas Dubrovnik, double room 300 Eura/ noćenje (pretpostavljam da nije izabrao predsjednički apartman za 2.500 Eura/ noćenje.
Ako su Tržnice pod njegovim vodstvom poslovale pozitivno i ostvarivale dobit i neka je počastio i sebe i druge. Ali apsurd je da menadzment gubitaša a koja su komunalna kantonalna preduzeća i grebu se o budzet kantona nabijaju sebi plate. Gubitašima treba smanjiti plate na minimalac. A ko se potrudi pa pozktivno radi i ostvari dobit i neka se počasti i neka učestvuje u podjeli te dobiti. To je motiv da posluju pozitivno a ne da budu paraziti koji su na teretu kantona i građana.
sramota , covjek se grebe od budzeta i preko ledza poreznih obaveznika zadnjih 20 godina , nikad nista drugo nije radio osim krcko budzet i sada na kraju opljacke trznice , gladni uhljeb kojeg treba u rudnik da radi za 500 km mjesecno