Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se formalno ni osnovali a vec koalicija sa kriminalnom sda. Necete vi dugo i daleko. Ocisti se SDP, aferim!
jasno je da je ovo sve iz cistog interesa. ovakve ljude nije briga s kim ce, samo da je vlast. da imaju resore, fotelje. evo sad komsicu npr nije problem bijedic kojeg je zvao kriminalcem. ali sve je to krratkog daha. spalit ce se brzo i za godinu dvije ce ih poceti hvatati panika, pa ce traziti novu stranku da se prodaju kao nesto novo. tako ce biti i sa df-om i sa ovima. ne mozes dobiti glasove na prici protiv sda, a onda sa njima. to je jednostavno politicka smrt
Ne znas situaciju na Tk i ne znas sto su u koaliciji.
hahaahha mater vam
@MostarskiRamboMUSVDG nemoj se bolan sekirat, dogodine u feudalnu i opet uzmete titulu
@Diplomatic555 razlog mora da nije suradnja sa SDA, Đuminatore nemoj da se sekiraš, youll be back
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dok je niksic na celu sdp ce biti sve manji!
Sve je jasno iz komentara ispod. Najvise podrske imaju od SDA profi komentatora. SDA ne zna napravit stadion, autoput, fabriku isl, ali u razvaljivanju i obstukciji su nepobjedivi.
"Nama će glave doći mangupi iz naših redova."
Lakše vam je da se učlanite u sda. Hem brže, hem profitabilnije!
Sta ce drugo kad u zivot nista drugo i ne znaju radit nego stolicu trljat
Nijaz Durakovic rekao da ce Zlatko Lagumdzija i njegov dzet set sahraniti SDP na ovim prostorima, ovo sto danas gledamo je ispunjavanje njegovog predvidjanja...
Svako hoce u svojoj mahali da je gazda. Osipajte se Bosnjaci samo naprijed!!!! Dodik i ona kobila uzivaju gledajuci vas kako se borite za fotelje....fujjjj!!!!
lakse osnovat stranku nego szr
Još jedna muslimanska stranka, podguzna muha SDA stranke
Ovi se dijele k'o ćelije - 2, 4, 8, 16 itd. itd. Uskoro neće biti nezaposlenih u BiH.
Nije moguće?!!!! Jos jedna stranka na državnim jaslama još uhljeba, još korupcije i namjestanja tendera, još organizovanog kriminala,još laži i prevara, još krađe glasova, još jedan udarac na biračko tijelo... Neeeeeeeeeeees!!!!!!!!
Kako rece da cete se zvati? SDAP?
STO SE TICE TUZLE, KAO TUZLAK, I KAO SOCIJAL DEMOKRAT SLIJEDIM KRETANJE NAJ PAMETNIJEG COVJEKA U BiH, A TO JE DENIS BECIROVIC. GDJE ON, TU IJA.
Nemoj da se i vama SDA uvuće pod kožu!
Pošto su bivši članovi SDP, od kojih su neki bili visokopozicionirani u partiji, bili ministri itd, nameće se pitanje - gdje je bio taj 'kurs' i socijalna pravda do sad? 🤔