Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god MMF ne odobri lovu niko nece dobit ništa ,ovi naši mogu samo pjevat i ugađati im,stranac nam o svemu odlučuje.
Ponudite im posao prema stručnoj spremi i odmah će se razbježali, ko je za kancelarije u kancelariju, ko je za lopate na lopatu.
Ma ništa od toga zakona, ako se i usvoji ide automatski novi veći val protesta, naknade svim učesnicima odbrane domovine ili nikom. Zahtjev je nerealan jednim mirovina do kraja života drugim ništa, ne izvodljivo.
Eto vama 7.10. vrlo blizu ... Dobro razmislite kad uzmete olovku jer i vama ovaj cirkus s blokadama puteva narod više neće tolerirati .... USTANI i BORI SE ... !!!
eto osnujte stranku i 90% nek vas glasa za nju i niko bez vas nista neće moći uraditi poslije izbora. nemojte da vam svaki put podjele sendvić,sok i zastavu pa maši po selu...danas zastave sutra puške...s tim da oni puške naplaćuju.
nema blokade ulica, a vi masite sa zastavama do iduceg Bajrama
Borac drugi naziv za propalu budalu
Nista bez Turulje I Bulbula.
sami ste sebi krivi...trazite posao a ne sadaku..
@ogledalce ma nije njima do posla već do trajne mirovine, svaki puši, androidi u rukama znači rade nešto ali eto kad bi moglo i ovo mufte.
pa i ja bi u mirovinu....odmah....
Ubili ste mi brata!
Eno ga Meho opet sa šaharom
ma samo vi obljecite.......
Kakve su ovo paravojne zastave
KRIVAC JE SDP KOMUNJARE
OVDJE JE JASNO KAO DAN DA SU ZA OVAKVO STANJE BORACA KRIVI SDA KRIMINALCI NA CELU SA IZMETBEGOVICEM KOJEG ONI OCIGLEDNO NE ZANIMAJU, NIKADA SE NIJE POZABAVIO NJIHOVIH PROBLEMOM