Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO SDA OTJERATI SA VLASTI!
@mige83 SDA na deponiju smetljista 🤣
@mige83 SDA na deponiju smetljista 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Al imaju muda, borci u miru i ratu 💪 Podrška Bosanskim borcima !
....danas ima 560 000 boraca ali bez ovih 170 000 koji sad strajkuju....sta je sa njima..zasto oni nista ne dobijaju?...i da li je stvarno moguce da je federacija imala toliko boraca???
traže nešto sasvim jednostavno REGISTAR PRAVIH BORACA
Svaki borac ima deviznu boračku knjizicu i u njoj piše koliko je ko proveo mjeseci u ratu,toliko je i dobio DM na knjizici..jedan mjesec 400DM...čitav rat 19600KM...to je drugo što su knjižice bes pokrića i ni jedan borac nije mogao podići novac sa knjižice...devizne boračke knjizice su najveća prevara boraca i amnestija dezertera.
traže nešto sasvim jednostavno REGISTAR PRAVIH BORACA
Izričito JAVNI REGISTAR SVIH BRANITELJA.Veliki je broj pojedinaca koji su se u jedinicama TO i ABIH vodili na fiktivnim pozicijama: vodič konja, kuhar, vezista, logističar, moralista .. To su uglavnom bili članovi i SDA na srednjim i višim nivoima koji su uvedeni u evidenciji Posebnu pažnju obratiti na ljude koji su uvedeni kao : ''logističari i moralisti'' na nivou čete, bataljona, brigade, E tu nije mogao baš ''svako''. Samo probrani viši funkcioneri SDA.
Oni su govorili da je SDA odbranio Bosnu.možda zato?
ALLAHMANET SDA!
Dole SDA, dole Novalic, Campare, Zvizdici i SDA- ova hobotnica. Idete u zaborav 2018 Oktobar. A sada podnesite ostavke.
Bukvarević čeka borce: Između sebe se posvađali, još nisu došli na sastanak
Ma dosadili ste vise Uhvatite se posla nekog
Šta će hrvatska zastava na BIH teritoriji?! Policijo, rastjeraj to! Jesu li to UZP-ovci došli da blokiraju puteve bh. gradjana?!
Mi iz SDA se sami sebi nayyebemo majke
HVO-HDZ mafijaši, kladioničari i učesnici u masakru u Ahmićima ruše državu na domišljat način, a glupi Mujo i Suljo iz viceva krenuli za njima...
Izvor Udruzenja Boraca Šićki Brod na izlazu iz Tuzle prema Sarajevu, SDP Petlja Blatuša u Zenici-SBB Raskrsnica magistralnih puteva M4 i M17 u mjestu Karuše-DF Magistralni put M17 u mjestu Želeća kod Žepča-SBB-SDP Planinski prijevoj Ivan magistralnom putu M17 onjic-Sarajevo-SBB sarajevo-SBB-SDP
pa ovo je udaljeno 70 km od Tuzle.hoće li mu i oni reći da je džaba došo?
razapeće ga!