Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Provjerite BKC Zivinice, ViK Zivinice, Dom Zdravlja Zivinice, Aerodrom Tuzla. Provjerite diplome datih zaposlenika, a posebno direktora datih ustanova. Provjerite jesu li rodbinu uhljebili u iste.
I Opstinu takodje i kojekakve javne ustanove koje postoje u Zivinicama. Komotno se sve moze provjeriti :)
Malo je dobio koliko je ukrao. Sta je sa drugi direktora, komercijalista i sindikalista? Zna se da je 20 ljudi unistilo Konjuh. Za sad je samo jedan osudjen minimalno.
Ako ukrades pola miliona,onda si lopov.Ako ukrades milijardu,onda si biznismen.
@Deal284..u pravu si,pola miliona nije malo i treba pocinioca sudski procesuirati.Ali mi danas u BiH imamo milijardere,ratne profitere koji su uglavnom u politici i nedodirljivi su za sudstvo.
@Deal284..imamo milijardere u BiH,ali oni svoj nelegalno stecen novac ne pokazuju transparentno,vec ga drze na tajnim racunima i pod tudjim imenima.Oni su uglavnom u politici danas i specijalizirali su se kako da pokradu izbore i ostanu na vlasti.
Nemojte tako ljudi. Ipak je neko proveo godine truda i rada da ovo dokaze da bi krivac na kraju bio osudjen. Sve cestitke i zasluge nadleznom tuziocu! Svaka cast!
Ovom Sudiji treba orden dodjelit 🙂
Gofno od čovjeka. Da će mnogi ostati bez posla nije ga interesovalo kao ni one prije i poslije njega
Haman svakom direktoru Konjuha treba zatvora. Nigdje više salona namještaja nego u TK, a kad pogledaš vlasnike, sve sami bivši direktori Konjuha...
Imas zakon,a ne vazi za svakog.Evo vidi se iz prilozenog.
Sad je vrijeme i da hapse sumare i one sto "posjeku par metara da nahrane porodicu"
Koliko se iz članka vidi klepio 945.000 hilj..km a vratit če 105.000..??'šta je sa ostalim.....
Drugim riječima pljačka se isplati
Ako je 50KM dan, i ako je pronevjerio 500k, onda jednostavnom računicom dolazimo do rezultata da je to 10k dana odnosno 27 godina. Što znači da je Brčanović u ovom slučaju dobar 22 godine. ;)
nije 50km
i mora biti do godine dana k.d. tako. da ne lupaj gluposti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Korist odakle? Narod je trebao placati 300km, vratiti narodu pare a ne drzavi i kojekakvom drugom faktoru. Od naroda se krade, nikom drugom Ispravit nepravdu, vratite pelet na 300.
Od n00000rodoooda se krooode a i nooorod sam krooode! Svaki "posteni seljak" i balkanjeros haman pa skidaju fap filtere sa auta, kradu sumu, guse nas zimi!