Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto jedna drzava "koja nije ucestovala u ratnim desavanjima" sudi vojski i desavanjima u drugoj drzavi? S kojim pravom?
Ne može BIH zatražit izručenja jer ce dva njena člana predsjedništva bit protiv,takvu državu je Alija želio,i imamo je
Tako vam to dođe kad se niko ne brine o pravima pripadnika Armije BiH. Bili su dobri dok su ginuli za trezoraše, kafe kuhadžije i društvo koje danas sjedi u foteljama za sopstvene interese. Dovoljno je samo reći da se stotine zlikovaca iz srbije i rs-a danas tumula po Sarajevskom i Tulanskom aerodrumu. Niko ništa ne preduzima. Čak se neki otvoreno hvale šta su radili za vrijeme rata i slikaju se u avionima sa tri prsta.
Ukupno 1138 godina zatvora izrekao je Haški tribunal genocidnođikanskom plemenu sa Karpata. Šta reći koji poruku poslati a ne upaliti traktor. hahahahahhahha. ahahaaahaahahaaaaaaaaaaaaa Pozdrav za Beogradski pašaluk iz SLOBODNOG Sarajeva
Da hapse narednih 200 godina i da osuđuju ovu cifru nikada neće dostići Selam iz OSLOBOĐENOG Sarajeva
Ko je ovdje lud, zar treba komentarisati. Ako je bilo ratnog zlocina, sud iz Srbije proslijedi sudu BiH i na osnovu toga BiH treba reagovati. Kakve veze ima Sud u Srbiji sa BiH. Znaci sad moze BiH uhapsiti nekog cetnika iz Srbije koji se borio na Kosovu i cinio agresiju.
Prema Mazovjetskom, prema CIA-i, prema svim relevantnim izvorima, 90% zločina počinjenih u BiH od 1992-1995. godine izvršile su srpske snage, 7% HVO, a tek 3% Armija R BiH.
@BulevarItalije Bas nista.SVI da odgovaraju, ja prvi ako treba!Tih 3% treba procesovati prije ovih ostalih, onda nece biti teroristicka :D
Prema svim relevatnim spikovima Gordane TAdić procesuirano je 90% zločina ABIH, 70% zločina HVO i manje od 3% srpskih zločina . Upravo je odbila strategiju rješavanja ratnih zločina ! NEMojmo kriviti sud on samo odlučuje o priloženim dokazima a njih predlaže tužilaštvo ! Jedan od neprocesuiranih radi ratnih zločina nad ratnim zarobljenicima je i Dragan Čović OSOBNO u Mostaru !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radoncic je jedini koji je osudio njegovo hapsenje. Jedini covjek koj iradi svoj posao casno i posteno.
Znam ga iz rata.... taj je smico ćetnike i ćetnikuše da ne trepne 😉
@BulevarItalije Ono kad neki papak koji živi u Romanijskim zabitima kaže "čuvat ćemo Huseina.." a bliže Ruandi nego Beogradu hahahahha... A i u Bg vas Srbe iz BIH gledaju kao cigane. Ne znam što se na silu trpaš kad te mrze tamo ,bolje u Sarajevu te gledaju čak
https://www.youtube.com/watch?v=WahYvdb5aYg
Potjernice iz Beograda: Pripadnik Armije RBiH uhapšen po spisku na kojem su Pimpek i Hanka Paldum https://faktor.ba/vijest/potjernice-iz-beograda-pripadnik-armije-rbih-uhapen-po-spisku-na-kojem-su-pimpek-i-hanka-paldum-305890
Vidi care, ovaj FAKTOR.ba je isto sto i seselj, cetnici onon najgore kod Srba, tako je i kod nas FAKTOR(talibanosi) Ovom nasem treba suditi u BiH.
Ovo mi je nešto slično poput da Red Jacks uhapse Amerikance zato što su ljudi branili i prograsili neovisnost.
https://www.youtube.com/watch?v=2R-j_goIYso&feature=youtu.be JOJA TINTOR - "SRPSKI SVATOVI PREVOZILI ORUŽJE PREKO BAŠČARŠIJE 1992."
Tako, bravo. Nedati im da prismrde iz bih. Koje god radio zločine, hapsite. A spisak je podug. Zatvarajte i bacajte ključeve.
Picketina Bakir vjerojatno "neupućen" ... Pored takvog predsjednika može nas da piša kako ko poželi... Skoro i onog malog kad uhapsi Turska isto.. lik kao da je predsjednik Zimbabvea mater jbo retardiranu
Ima sad da vas hapse po svijetu. Ne možete više prodavati maglu.
UDBA iii dalje vlada srbijom!
Kod njih je BIA, kod nas OSA a sve isti k.... rade za politicare. OSA/SDA/SBB to je to.Par slucajnih prolaznika koji rade u OSI su statisticka greska, svi ostali gooooli levati fasisticki.