Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za koju godinu Vesna ce biti presjednicki kandidat
Pa ovim nasima da das Svicu u ruke oni bi je za pola mandata doveli na nivo africke zabiti.
Ali otkud Vesna na iftaru haha :)
LAhke federalne pare. Mamu im njihovi. Neko manje, neko više, svi oni kradu, jedino ovu glupaču uhvatili. Kako meni niko ne ponudi grant.
Vozačica koja je obnašala funkciju dopredsjedavajuće Predstavničkog doma Parlamenta FBiH....krajnje je vrijeme je za predavanje za vizu.
Tako to SBB radi. Scepini u akciji
Stara kurva zna posao
Ova Svancer ili Svercer kako god je dosla na vlast kao dokazani prevarant ali je sudija u Zenici samo uslovno kaznio hahah
Sta reci samo FUJ!!!! I opet je dobila 20000KM sto je lezala u zatvoru kao i njena savjetnica! Pa dobro imamo HLJEBA jesti. Uvijek GLADNA bila..A vi koji ste joj to omogucili jos ste mi gori I eto kako se zaposljava, ako imas ''nekoga'' za mjesec dana pocnes raditi u parlamentu, FUJ!
Vesnu za Ministra finansija BiH pod HITNO
SBB Scepine postenjacine !!!!
I koliko je ovakvih krvopija, na "lakim" federalnim jaslama...FUJ!!
E čuj vozačica .
CUUJ VOZACICA A ŠTO NIJE PUŠACICA
nisam znao da ima i vozacica u parlamentu, svašta .E nema veceg lopovluka na zemaljskoj kugli.
nakon zatvora pitaju Vesnu: Vesna, Vesna da li ti je tesna? Vesna odgovara: više nije bila je prije!