Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da smo vas tada sve pobili mater vam jebbem cetnicku...manje bi vas bilo na brdima oko Tuzle odakle ste pucali na neduzan narod, bagro jedna smrdljiva cetnicka.
Iz pi si-ja su obilazili ovo mjesto, kao i u Sarajevu na Drveniji, ali im se ništa nije dogodilo, a to im nikako ne odgovara!!! Godinama su njihove oči bile uperene prema Tz. i Sa. i priželjkivali su eksces i problem, da bi mogli trubiti o tome, ali kako se to ne dešava prestali su slati pijune i sada te dane obilježavaju na grobljima, vazeći mitove o "nesretnim" jadnim vojnicima. ;)
Živjela draga Tuzla i tuzlanke i tuzlaci!!!!!! :)
Tuzlaci su ih potamanili do miševe, JNA kamione i transportere isprevrtali, Arkanovci ostali bez gaća i gologuzi bježali nazad u Bijeljinu, Mauzer i Dubajić pobjegli u Brčko, Kačavenda u golfu 1 pobjego u Derventu, u Domu Armije gdje je trebao biti uprilicen prijem za Karadžića da proglasi Tuzlu srpskom - pobacan inventar, trobojke, kandila i slike i podignuta zastava ljiljana, Bešlagić nazvao Pračara u Beograd i jbe mu majku četničku...
26 godina kasnije.... slobodarska tuzla ušminkana s dvije bare na pingi, soda so zjapi zapaljena, elektrotehnička škola samo što se ne sruši, na slatini buvljak kao da je 93', krateri po ulicama... toliko ste slobodarski da ste i ono malo vaše čaršijske raje otjerali.. jad, čemer i bijeda od onakvog grada... s ove distance, hvala ološu i jaliji što napraviše ono sranje 92' na brčanskoj koje zovete herojsko... budalama je milo, pametne je stid
U kratkim crtama ;Selim navuko tupave Vlahe i srbocetnicke oficire, i yebo im nanu naninu, sve ostalo je istorija.
Jos nazvao Pracara u Beograd i jbe mu mater cetnicku...
Bosna nikada nije bila Turska tako a Srbi na svoju zemlju ne mogu biti agresori..
@Kada balija krene o "istoriji" kreiranoj u dzamiji 92. Da li ti sinko znas da knjige onih koji najvise mrze Srbe, kazu da u Bosni zive samo Srbi.. Vatikan ! Zapis prije dolaaka turaka. Koju si Slavu slavio?
I ja ponovo kazem "sve vi znate" a najneobrazovaniji narod u Jug...A o sebi ne zelite da znate.. Jer ste ljudski otpad, srpski i hrvatski..
Da nisi pogresio ''novinaru''? Pre bi odgovarao naslov: ''Obelezen dan kada su Tuzlaci pobili mlade vojnike u povlacenju iz kasarni''
@Harry Callahan , samo jos da niste snimili,da se pojedinci iz vasih redova ne hvale,da ne postoje imena i prezimena vojnika,cak bi i ti mogao sam sebe ubediti u svoju pricu. Istina je jedna, ma koliko se vi trudili da pravite svoju ''istinu'',dve istine ne postoje,a vi uzivajte i uljuljkujte se u svojim lazima.
@senkavetra imaju privatni snimci na kojima se dobro vidi kakav je sastav vojske bio koja je kolala Tuzlom danima i usput senlucila, nakon dolaska iz rata u Hrvatskoj. Sami neodgojeni, osiljeni i zapusteni olos. Vi to dobro znate ali vam se ne svidja. Da se bogdo sva gamad istrijebila , barem ne bi mogli orgijati sa Majevice.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pozdrav za Tuzlu iz SLOBODNOG Sarajeva
@CrnaIegija žegam ti staru gedorom u pakaš na zadnjem sjedištu tvog omiljenog auta VolvoXC90 a ti gledaj kroz zamagljeni prozor. hahahahahahahahahahahahhahaahhahahah
@CrnaIegija Ubijem ti staru po potiljku rinakom a ti placi. hahahhahahahaahhahahahahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja Tuzla, najjaci grad u Bosni I Hercegovini ! Jednom ste slomili zube na Brcanskoj Malti, tako ce da vas ceka uvijek svaki put kada zlocinac pokusa da nas napadne!
Tuzla je cudo. Oduprla se agresoru, a iposlije zelenim mafijasima. Bravo Tuzlaci
@CrnaIegija Sloboda nema cijenu. Vi sto cete se prodati za 200 KM vise to nikada necete skontati.
Ako je bio zlocin kao sto djikani vele kako to da sud u Beogradu oslobodi Jurisica ??:))))buhahahahaha ne Hag nego Beograd!!! buhahahaha Smrdljivo genocidno pleme ne moze ni samaranje rba dokazati, pametnom dosta !: buhahahahahs
skinhed...nepismeni pavijanu idi sebi brata napravi!:)))
sky....za koga sre dokazali krivicu smrdljiva vlasino???:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rahmet i slava poginulima, veliki pozdrav za Tuzlu iz Sarajeva. ❤️❤️🇧🇦❤️❤️
Da je kojim slučajem atif dudakovic bio u tuzli vjerovatno bi i njega tada ubili.... Imao atifaga sreće sa rasporedom
Ne jedi govna majmune skutorski. Atif je legenda i COVJEK za razliku od tebe imbecilu.
Stvarno su gospoda ovi Tuzlaci... lijepo, odmjereno, bez suvišnih elemenata - sve se vidi na slikama! Svaka čast!
Imam neke prijatelje u tuzli koji kažu da su srbi tu nedužno stradali... Ako oni lažu onda lažem i ja
jesu to isti oni prijatelji kao Nemanja sa Simin Hana kad je uzeo pusku i reko „sacu balijama da hebem majkuu“ pa osto medju ovim cetnicima?
de nesto novo i inventivno majmune!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)