Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ti cast uvazeni biskupe na ovom odgovoru Laktaskom utovljeniku
axaxaxaxa
@lijepi huso ! upravu si...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije kriv Dodik Biskupe, nego Čović i njegovi zabari!
slažem se. Ćovic je ovih 20 godina sve mirno posmatrao i dvolićno se ponasao. Pravi spletkaroš kakvog ovaj narod ne pamti.
Dragi naš Franjo Komarica, Bog mu dao zdravlja, sreće, hrabrosti i dobre živce za borbu s tom gnjidom Dodikom i ostalom ekipom.
Tesko onima koji veruju u mir u zemlji punoj mrznje!
POSTOJE STVARI KOJE NIJE MOGUĆE KUPITI NOVCEM: Tariguzisti (srbijanski ekstremisti pod nadzorom Beograda) su devedesetih godina dvadesetog stoljeća u bosansko podrinje doveli naivne ruske plaćenike od kojih su mnogi samoinicijativno i besplatno promijenili stranu kada su vidjeli zločin zvani živa lomača koji je počinio užički korpus (spaljivanje bošnjačkih djece, žena i staraca).
Drugačije rečeno, jadne Ruse u podrinju su pobili upravo tariguzisti kako bi se spriječila ruska odmazda nad četnicima u Tariguziji (Srbiji).
Komarica nije na liniji dogovora Baje iz Laktasa i potpisujem se cirilicom-Covica. A izgleda da nije ni na liniji sa zvanicnim Zagrebom. Sve u svemu, prepusten je sam sebi, dok se do kraja ne implementira program zamjene imovine izmedju hrvatskih Srba i posavskih Hrvata.
Koje zamijene imovine, pa jeste vi kad bili tamo gdje su Vlasi zivjeli u Hrvatskoj? Pa tamo jedino ko zivi, a nije lud, su medjedi i vukovi. Pa to je grebena vukojebina prve klase, tamo normalno ljudsko bice nikad ne bi zivjelo. Katolici tamo ne idu, oni koji i zive u Hrvatskoj, oni su podstanari u Zagrebu ili u Dalmaciji. Prema tome, to zamijena imovine, gluposti. Pa ko bi iz onakve bosnjacke carsije Bluke zavrsio u posranom Kninu? Jeste vi normalni?
@Roin ja rekoh Posavina, i to je bio dogovor izmedju Srba i Hrvata u vrijeme rata. Naravno da Dervencani, Odzacani i Brodjani nisu htjeli da sele od svojih kuca, ali sila zakon mijenja. Njih i onako niko nije pitao da li zele da iz plodne Posavine idu u hrvatske vukojebine, to i nije bio njihov plan. Drugi put citaj komentare, i pokusaj ih razumjeti. A B.Luka nije nikakva bosnjacka carsija, nego je bila kulturna carsija. To vise nije.
Najvece vna-go je Covic koji uporno drzi stranu Milorada Dodika. Nijednu rijec nije progovorio u odbranu Komarice.
Bakir je bolji od svih vas skupa
Aferim Biskupe ,nije ga odavno neko ovako naružio .
komarica predstavlja silu od 28000 hrv u rs,hrv na svaki način ekonomski,tajnim optuzbama,srbofobijom,ustaststvom sprečava povratak srbima u hrv na sve načine otezati zivot povratnicima hrv i bosnj u rs a ti povratnici 95% njih ne zeli da se vrati,da zameni kvebek,sent luis ili sarajevo za rodno bileću ili ugljevik,stariji se poneki i vraćaju,mladji rodjeni kao deca izbeglica iz rs nemaju nikakva osećanja prema rs i njih par promila bi se vratilo da zivi u rs
Jaka poruka, puna podrška gospodinu Komarici. Dodik je seljačina koja je uspjela od većine jednog naroda napraviti seljačine. Nenormalno i samoubilački.
SVE JE KOMARICA NAPISAO TACNO BARABI, MEDJUTIM, BARABA ZADRZAVA GENOCID STATUS QUO, TACNIJE NE POSTUJE ANEKS 7 DAYTONSKOG MIROVNOG SPORAZUMA I NA SVE NACINE SPRIJECAVA POVRATAK PROTJERANIH, MEDJUTIM U TOME MU POMAZE DRAGAN COVIC I BANDA IZ HDZ-a. NISAM CUO DA JE KOMARICA POSLAO OTVORENO PISMO DRAGANU COVICU I MAFIJASIMA HDZ-a KAD SE SVRSTAO NA STRANU SRBIJE U TUZBI BIH VS SRBIJA, A SVRSTAO SE SVOJIM OGRADJIVANJEM OD REVIZIJE TUZBE, CIME JE NANJEO STETU I PROTJERANIM KATOLICIMA KOMARICE!
Kako saznaje Avaz.ba, Čović je u svom odgovoru Sudu napisao da Predsjedništvo BiH kao kolektivni organ nije razmatralo niti odlučivalo o sadržaju iz pisma kao da nije razmatralo ni samo pismo, te da nije utvrdilo nikakav zajednički stav, pa ga on stoga ne može ni dostaviti. ---------------------------------------- OVIM I OVAKVIM ODGOVOROM SE COVIC SVRSTAO NA STRANU SRBIJE I ONIH KOJI NASTOJE ZADRZATI GENOCID REZULTATE U BIH, PA I BLUCI, CIME SE DIREKTNO SVRSTAO PROTIV KATOLIKA BLUKE.
DRAGI BISKUPE, NIJE SAMO MILORAD DODIK ZVANI LAKTASKA BARABA KRIV STO SE PROTJERANI NE VRACAJU U BLUKU JER NEMAJU NIKAKVE SANSE ZA NORMALAN ZIVOT, POGOTOVO NA ZAPOSLJAVANJE, KRIV JE I DRAGAN COVIC KAO I HDZ KOJI GA U TOME SVESRDNO POMAZU. VRIJEME JE I ZA OTVORENO PISMO DRAGANU COVICU, JER BARABA SE NECE PROMIJENITI DOK GOD GA PODRZAVAJU DRAGAN COVIC I HDZ, A TO ZNACI ZIVOT PROTJERANIH U BLUCI SE NECE POPRAVITI, CAK NAPROTIV I ONI KOJI TAMO BORAVE CE MORATI ODSELITI.
ovo je PRVO veliki čovjek pa tek onda sve ostalo, treba mu podići spomenik za života, moje postovanje
cuj budale, pa poturice su htjeli da bude tako. Hvala i dovidjenja
Uvjeravati svoj narod kako ne moze zivjeti sa nekim drugim narodom je osnovna odlika nacizma. To je zapoceo Karadzic, a danas to radi Dodik. To sto zovu republika SRPSKA, moglo je nasrati samo ubijanjem i protjerivanjem drugih.
samo hrabro biskupe do konacne pobjede. S postovanjem
Mah, dao sam ti plus, medjutim Komarica jos par godina ce zivjeti i kad on umre, ta biskupija se komotno moze ugasiti. Komarica je izgubio, ne samo time sto nije bio agresivniji kod MZ kopiladi nakon Daytona za povratak u genocidnu tvorevinu, nego sto je kao i Puljic, anemican na sranja koja pravi Covic podrzavajuci velikosrpsku stvar.
Divno je ako uzoriti imaš vremena na bacanje, ali prepiska sa Dodikom je samo spuštanje na njegov nivo ! Vodi računa da je riječ o licu za američke crne liste !