Komarica nije na liniji dogovora Baje iz Laktasa i potpisujem se cirilicom-Covica. A izgleda da nije ni na liniji sa zvanicnim Zagrebom. Sve u svemu, prepusten je sam sebi, dok se do kraja ne implementira program zamjene imovine izmedju hrvatskih Srba i posavskih Hrvata.
Koje zamijene imovine, pa jeste vi kad bili tamo gdje su Vlasi zivjeli u Hrvatskoj? Pa tamo jedino ko zivi, a nije lud, su medjedi i vukovi. Pa to je grebena vukojebina prve klase, tamo normalno ljudsko bice nikad ne bi zivjelo. Katolici tamo ne idu, oni koji i zive u Hrvatskoj, oni su podstanari u Zagrebu ili u Dalmaciji. Prema tome, to zamijena imovine, gluposti. Pa ko bi iz onakve bosnjacke carsije Bluke zavrsio u posranom Kninu? Jeste vi normalni?
@Roin ja rekoh Posavina, i to je bio dogovor izmedju Srba i Hrvata u vrijeme rata. Naravno da Dervencani, Odzacani i Brodjani nisu htjeli da sele od svojih kuca, ali sila zakon mijenja. Njih i onako niko nije pitao da li zele da iz plodne Posavine idu u hrvatske vukojebine, to i nije bio njihov plan. Drugi put citaj komentare, i pokusaj ih razumjeti. A B.Luka nije nikakva bosnjacka carsija, nego je bila kulturna carsija. To vise nije.
Prikaži sve komentare (142)