Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
❤️ dushaaaa mala nek je sa srećom
Moja malena je pobijedila leukemiju u trecoj godini, niko o tome ne napisa ni slova. Zahvaljujem se Klinickom centru odjelu Onkologije u Rijeci, da je malena morala da se lijeci u Sarajevu ne bi na dobro izaslo.
Bogu hvala da je malena dobro ali ovo je samo jedna djevojcica, sta je sa svim drugim o kojima niko ne vodi racuna, onkologija u Sarajevu je dno dna, djeca i roditelji su odvojeni, sestara je malo i ne mogu da presvlace malenu djecu a dijete koje se lijeci od leukemije mora imati roditelja uz sebe 24 sata u strogo kontrolisanim usvlovima.
Bravo medicu! Samo da je sad popusti i ne vrati se, da dijete dahne dusom.
sunce malo, princezo mala, da dugo dugo zivis u da budes nasmijana i sretna
sretan ti zivot malena,mnogo uspjeha!
Koliko ljubavi ovo dijete ima u predivnim ocima. Ziva i zdrava bila hrabra djevojcice.