Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2+2=8
O kakvim uspjesima Vi pričate, gospodo ministri, sve Vas treba pohapsiti i pozatvarati. Vi zavrsavate svoje poslove mimo vrata i redova za cekanje, pa Vam je sve u redu. Niste primjetili maltretiranja i redove roditelja sa djecom za predaju pasoša a niste se udostojili za takve slučajeve da otvorite posebne šaltere. A nakon predaje zahtjeva za pasoš, suludo je i govoriti da se ceka mjesec dana i da niko ne zna odgovoriti kada će predmet biti okončan. Jedan rat je prošao sada slijedi drugi bando nesposobna, korumpirana i sve Vas treba na Goli otok. Dolazite na funkcije samo sa jednom misli a to je kako sto bolje napuniti džepove i obezbjediti sebe, djecu, unuke i praunuke. Lose Vam se pise samo dok pukne vise ovom strpljivom i izmucenom narodu kojem svaki dan tovarite namet na vilajet kako bi produbili jos više svoje džepove.
pa ovo je zalosno - uspjeh ministra Alkalaja bi bio da su ukinute vize kao i Srbiji a on se hvali da je ubrzao stampanje pasosa kod nekakvih stampara u Njemackoj i to za mjesec dana - smjesno zalosno jadno gnjusno glupa i previse i od ministra Alkalaja. Sta je radio do sada sta je radio do sada sta je radio do sada?
Ovaj potez bi definitino mogao biti uspjeh, ako bi se ispunili svi ostali uslovi iz mape puta
A nije mu (im) palo na pamet da pokusa(ju) organizirat pravljenje tih pasosa u BIH? Ali nema niko, mozda jedino SDP,ali i tamo vode visoku politiku.
Ko je napisao ovu vijest? Ukoliko nije jako cinicna (a onda bi mozda bilo bolje staviti \'uspjeh\' pod navodnike) onda je i auto ove vijesti IDIOT! Ili dobro placen.
ma daaaaj...ovaj tip je pasoše obećao još u Martu,navodno se bio čovjek dogovorio...on kada razgovara sa strancima nema pojma ni šta ljudi pričaju,ma on ne razumije ni maternji jezik kako treba,a kamo li ono što mu neko kaže na engleskom ili njemačkom...
je li ovo znaci da cemo moci mjesec dana ranije stati u red za vizu s biometrijskim pasosem u ruci? jupiiii ministre zaista ste puno ucinili, mozda cak i previse, nemojte da se naviknemo na ovoliki trud, rad i uspjeh! ccccc
\"Biometrijski pasoši stižu u BiH mjesec prije\" kao da je to jedini uvijet za skidanje viza!?!? pa sto ako dolaze? nije to da dolaze pa ce da vam ih podijele na kolodvoru?! eeee jadni ste :)
nisam bolan, samo kad je neko nesposoban i odvratan onda ga vrijedjam svim raspolozivim sredstvima
I like him! Bravo!
Sav zadihan od trčanja, Mujo ulazi kod otpravnika vozova i pita: -\'\'Jel\' otišo voz za Zenicu\'\', - \'\'Ja\'\'!, odgovara otpravnik, - \'\'Kad bolan\'\'?, opet će Mujo, -\'\' Prije minut...\'\', -\'\'Fala bogu, nism puno zakasnio...\'\' ?!
i ??? sta mi imamao od tog ???
marš u Izrael Židovčino prljava
Aferim Sven-znam da si jedan od rijetkih koji rade konkretne stvari za nasu drzavu i njen prosperitet! SAMO naprijed! BiH4EVER!