Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nam niste slali oruzje ko Ukrajini ?
govnar licemjerni
Ovo ghovno još nije crklo?
GENOCID je na sramotu međunarodne zajednice,UN-a,koji su dopustili genocid u svojoj zaštićenoj zoni,odgovorni su za genocid.
Historija će, kad tad, pokazati da je i Srebrenica rezultat dogovora između razularenih četniika i islamofobnog zapada. Da su htjeli mogli su zaštititi razoružano, nemoćno, izgladnjelo i ojađeno stanovništvo, ali nisu. Danas udarna vijest kako proširuju MC, poklanjaju se žrtvama.... Licemjerstvu nigdje kraja.
Ooooo klixe kud ovo govno ponovo postavi da ga gledam fuj💩
Na osnovu Srebrenice smo dobili drzavu
Da ste već u aprilu 1992 bagru i njihove položaje bombardirali ne bi došlo to toga. Oko svih većih gradova su se oni tada već smjestili i postavili oružje, tenkove. 1995 je već bilo kasno
tad je bijo džordž buš precjednik
Ti si bio scenarista genocida (u WASHINGTONU si govorio do 5.000 ljudi max) To svako zna!
A skim je sve dogovorio scenariio? Ima li jos aktera tog scenaria? Ma nemamo mi hrabrosti reci ko nas je sve i zasto prodao jer bi nas jako boljelo, i valja onda mjenjati komplet istoriju od 92 do 95
Da ti nisu dolazili izbori nebi ti ni prstom mrdnuo