Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bog ti pamet dao ccccccccc koliko si glup/a namas pojma sta pises, pa nisi ni svjestan/a da pricas o sebi, svojima i turskoj krvi koja ti tece venama - tursko kopile
TEK SADA???????????? PA JESTE LI VI NORMALNI???????
cccc Čovjek je samo normalan ,za razliku od tebe.
@Tuzlak -Prvo glup si -Drugo Biljana je iz Tuzle,raspitaj se malo kod komšija gdje je živjela , išla u školu itd..
Akademske titule nikome nemogu biti ukinute. Sigurna sam da pored Srba i Srpskih univerziteta, sigurno Gospođa Plavšić nebi predavala u Sarajevu. Kriva je samo što je srpskog roda ŽIVILA BILJO-NEK TE BOG ČUVA
Trebalo joj se ukinut ovo vec odavno al eto bolje ikad nego nikad!A sto se tice prava ova krvava rasisticka,fasisicka,krvava zvjeri,baba roga krvava ima samo jedno pravo a to je LIPSAT ko jedna najrvavija boleno-primitivna ZVJER! U IME SVIH NJENIH ZRTAVA ZELIM JOJ STO NAJDUZU I BOLNU AGONIJU!Kad joj se krvava nebeska krvolocna dusa s tijelom razdvajala sve njene zrtve davile je i ZADNJI JOJ DAH BIO NJIHOV POGLED! BiH4EVER!
@cccc haj srbce poflautaj ga malo da vidimo kako cigojner vlah igra uz sargiju :) sto se tice Univerziteta u sarajevu , on jeste dno dna ali i pored toga ne treba ovim vlaskim bilmezima dat da pljuju po njemu.
Biljana Plavsic o muslimanima-POturicama(strucno misljenje) -Muslimani su degenerisani.Ja to znam jer sam biolog.To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.
sto se zamarate ovom starom fistuljom, pa da je valjala udala bi se i imala svoju djecu. veliki IGNOR
zasto mrzis muslimane? zlato ti vrlo dobro znas da tvojim venama tece turska krv, to se zove tursko kopile. budi sretan zbog toga jer sve ono sto ti i tvoji danas imate je nekad tvoja praprapra...baka za svoje usluge dobila.
viidi bilje,vidi joj kaputa sigurno je poklon od bilta moja rano ljuta ,sjedi bilja na stolici i cese se po g....i \'mili boze sta sam tebi kriva sta se ovo s mojom g...m zbva satracu je ziva dodji millle iscesi me moje slatko pile
Bih Univerzitet je izgubio 90 % inteligencije od kada su srpski i hrvatski profesori napustili ovaj Univrzitet. Mozes misliti kada mu prosjek popravljaju Vesovic i Gojer, moja tiiii.. Zamisli samo da vam se jedan od \"najvecih\" intelektualaca preziva CEKIC.. Smijesno...Vecina danasnjih sarajevskih intelektualaca su ono koji su zavrsavali fakultete okrecuci janjce na raznju, ili prijeteci profesorima, ili minderaskim rodbinskim vezama, a poneki i kupovinom diploma... Dva najveca muslimanska intelektualca su Mesa Selimovic i Emir Kusturica, a vi primitivci pljuvate po njima. Pa \"heto\" vam tamo \"hinj: Abdulaha Sidrana i Cekic-Macole pa nek vam uce djecu u mejtefu... Evo ja sam idijot, a na Univerzitetu u Sarajevu bih mogao biti dekan.. NEGO STO SALJETE DJECU DA STUDIRAJU NA PALAMA I BANJA LUCI???
zaboli nju neka stvar za vasom kurcevom akademijom i njenim pravima
Potpisujem.
@ Bosanceros pocnite se raznositi explozivom odmah ako vam nestane doticnog, ima u nas i viska, za vas dzaba