Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko od bajnih političara iz BiH da poruči i Bildu i ostalim dabogda vam karadžići i ostali pobili svu fameliju pa se onda sa njima dogovarajte.I još nešto da znate da je jedan od najvećih rušitelja BiH upravo ovaj nabildani.
Ako ste ga poslali da nas opet zavadi,onda niste boljeg mogli naci.
Jel Europa stvarno misli da njega neko cjeni i drzi izasta u BiH?
Glu-pane ovo je druga tema.To si već napisao u komentaru za Radojičića. Sve i da je bio neki dogovor između Holbrooka i Karađića to ga ne amnestira od počinjenih zločina. Ko može nekog amnestirati za stotine hiljada života.Baš je psihopata ovaj psihijatar.
Sta je sa hiljadama Arapa koji su dosli u BiH za vrijeme rata da potpomognu stvaranje dzamahirije? Znali se kakav oni status imaju (legalan ili nelegalan) u nasoj zemlji? Znali se koji je tacan broj??????????
e naka vam valjaju vase religisko politicke stranka ... sigurno da nije savrsen ali njegov IQ vrijedi za sve skupa reisove ,,politicare\'\'
Ko daje pravo ovom covjeku da se uopste oglasava u javnosti?
ŠUUUUPAAAAAAK znaš ti sve!
Sta je sa oko 200000 Srba koji su dosli u BiH iz Hrvaske? Znali se kakav oni status imaju u nasoj zemlji? Znali se koji tacan broj??????????
Izvisio kao i Slobo i kao sto ce i Mile. Oni ih prvo dovedu na vlast, oni budale urade za njih sta im treba, a onda ih odzagaju. Potrosna roba. Hodaju sa njima, slikaju se, sepure se po televiziji. A onda Radovan u cuzi, a ovaome ispod casti da mu se i obrati...A on jadnik iz cuze, kao hej, sjecas se ti mene... A mozete misliti u kakvoj smo mi situaciji onda, kao Srbi, Hrvati, Muslimani ...Eeeej dragi Tito.Ja da ustanes. Da vidis bjezanije stakora...