Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i SDA je nacionalistička stranka. I ne samo to. Zato i svi bježe iz te stranke. Jer SAD sve prate. Ko sa kime ruča i tako to...
oni što odu i bolje je tako,grane otpale od stabla se sasuše a stablo nastavlja dalje
Rudari juce piju pive na protestima. Jedva osnovnu skolu imaju, a hoce visoke plate. Klasicni Bosnjo, glup ka tocak ali misli da zasluzuje platu 5000.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Тај тзв празник се не слави у Српској Републици...Марш у својих 23% па тамо славите шта год хоћете!
Hajde lepo odjebi odavde i to u skokovima, zaprdim ti 123%. Mrš stoko.
знам да си одрастао на усташким рукама али није ти ово бабовина да ти тјераш било кога!
Sretan dan drzavnosti jedine nam zemlje. 💙💛💙💛 Zasto niste zabranili bilo kakav rad na danasnji dan, velika sramota da bingo i ostali marketi rade. Dabogda se najeli. Nemojte se cuditi sto nas svi ismijavaju, kada ni samo ne postujemo danasnji dan. Zakonom zabraniti i kaznjavati rad na drzavne praznike!!!!
Извињавам се, а које нације?
Nacija? Koja?
Fasizam se osilio u BiH potpomognut vjerskim zajednicama sve 3 konfesije. Narode probudite se!
Čekaj....jel' babo od onog konja iz trezora bio na robiji baš zato što se borio protiv ZAVNOBIH u fašističkoj uniformi ???
gdje je ovdje pravna drzava,kad radim sutra normalno!!!
Bas lijepo i pravedno, mi nismo radili ponedeljak, vi necete petak. Produzeni vikend. Fer i korektno!
Zašto ljudi imaju potrebu da falsifikuju istoriju.Pročitjte šta je bilo na ZavnoBih-u.Ovaj jadni narod zamajavate lažima i glupostima.Bosna je pokušala ostvariti nezavisnost 1992ge.Lažovčine smrdljive
pokusala 😀😀😀😀 cija zastavaje pred UN?
Haj ba GENOCIDAŠI,sad će i vama kolinje,pa će biti,čvaraka,malo rakiješine,imate i vi svojih proslava vazda.Vi i civilizacija,ama baš nikakvu dodirnu tačku nemate.
A vidi pored barake pored nebodera. Slika Bosne
Lijepo kulturno tužite tu kompaniju i entitet Rs i tražite odštetu, kao sav normalan civilizovan svjet. Nema svađe, prepirke. Platili ste, ugovor nije ispoštovan. Nema nacionalizma
Na 70% Hercegovine i Bosne ovih natpisa NEMA!!!
Hvala sinovima i kcerkama sto sam pokvarise i ovo nalo jada sto imamo.
Mrzim komunjare. To su sve chetnici u jagnjećoj koži. Ili ovi sa muslimanskim imenima što vole da jedu svinjetinu i piju rakiju, kriptosrbi.
cestitam vecem najvecem entietu u bosni, a kada slavi mali najmanji entitet svoj praznik? lepo kad jedna drzava ima razlicite drzavne praznke, razlicite heroje razlicitih vojski, razlicite poglede na istoriju a i stranog valdara da sve to odrzava!