Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pridruzila im se i sda...pa i djetetu je jasno da te mafijaske familije imaju zajednicki cilj...a to je prije svega pljacka drzave...sto bi oni rekli...sve po zakonu koji smo sami za sebe napisali...
Sta je cudno? Imas u opstini Bijeljina MZ Janja sa gotov 10 hiljada povratnika, dje SDA dobija uvijek preko 80% glasova i sad jel bolje da su dio Vlasti ili ne? Nema posle Mostara SDA i u Semberiji kolo vodi...Nerko na aparatima
@yeba.mene.drzava SDA desničarska stranka u koaliciji sa 4 stranke koje se nazivaju "srpskim socijalistima ili socijaldemokratama", koji smo mi politički paradoks haha.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U Micica se Bjeljina klela kao gradonacelnika...i frajer ih izradi ko levate s Dodikom. Dodik uvijek mrzio Bjeljinu i napokon ih poklopi zahvaljujuci preletacu Micicu.
Sve se placa sve se vraca
pade i bijeljina, duga je borba bila mile ali si uspio...
Ova SDA postaje veća k*rva od SDP-a?
Hebe lud zbunjenog. Ko mi još kaže kako ideje političkih stranaka postoje, pljunem ga!
Meni su luđi ovi što se čude da je SDA u tom paketu. Pa SDA, HDZ i SNSD su uvijek skupa, i kad se svađaju svađaju se da se naše ovce nakljukaju nacionalizmom.
Jeli tako Šarovoću vraćate vi iz SDA ,bagro licemjerna.
...čisti Mile dok ne bude počišćen
SDA voli izdajnike ☝️
Bakira i Elenu Causesku samo vlast i pare interesuju
SNSD satra opoziciju.HDZ je nema.Da ovako SDA može da satare SDP,Našu stranku,Narod i pravdu,Nezavisni blok (on je dijelom satran) eh da može
sda sa svojim pajdašima iz snsd-a šta je tu ćudno ? al prva tačka dnevnog reda ... rebalans budžeta...šokiran sam! cuj o parama pricaju, pa jel moguce ?
SDS je genocidna stranka, genocidaša Karadžića,Plavšić,Krajišnik,Šarović...
SDA podrzala SNSD i SDSS, nista novo. SDA-u treba jak Dodik i jak SNSD upravo on njih i odrzava na vlasti jer narod pogresno vjeruje da je SDA jedini pravi oponent Dodikovim rusilackim namjerama.
Samo bratski i slozno
Micic je dobar gradonacelnik......nadam se da ce takav i ostati