Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čitava RS je pod stečajem
To je taj bolji entitet, a svaki dan nesto rikne. Becki "Standard" prije dvije godine objavio da je RS bankrotirala. Ali, ovom narodu to nema ko reci.
Ne kontam stvarno sve ovo što se dešava u RS. Svaki dan nešto propalo. Čekić da vam damo da pričuvate, pokvarili bi ga.
Pa ti izgleda ne kontas kako radi sist, inace ukraden iz Hrvatske. Firmu odvedes u stecaj, proglasis bankrot. Onda na ukciji se po dogovoru niske cijene.....
@Litbarsky. Ha ha, cuj ukraden iz Hrvatske... taj sistem je u Bosni u upotrebi vec 20 godina i to je nas brend 😂
u banjama uvijek ima posla. kako se uspjeli ovo sjebati?
Boli vas briga imate svete vraceve😂
Dovedite desetak dama iz rusije i problem riješen
Ili pak Kačavendu on je tu u blizini Bljeljine
Ovo je pravi gradonačelnik ....pustio radnicima da izaberu rukovodstvo svaki drugi bi doveo stečajnog upravnika a radnike na biro poslao.