Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi restlovi od ostalih stranaka se trebaju samoukinuti i utopiti u SDA. Biće poštenije i svi će znati na čemu su. Iako ne znam na čemu je ovaj.
ovaj df ko kurava na petlji... uvijek neko trpa
Izetbegovic hvali brata musimana Komsica...
Ovo je još jedna ljiga koja viri iz SDA anusa. Milioner koki ima zadatak sa Željkom da ruši sve one koji ne misle kao Bakir.
Jos jedan bakirov kurton
Sejdo je bio dobar dok ga je samo hrvarimo šukno. Sad ga svojima uvalio. priznajem, dosljedan je.
mafija se okuplja ponovo
Ovaj jadnik imao zadatak da razvaljuje SDP i sad nije nigdje , nema za njega cak ni mrva sa SDA stola, to je rezervisano za DF
Popuši im ga
SDA agent koji eto vise nije tajni!
KORUPCIJA i KRIMINAL to je njegova IDEOLOGIJA !!!
Narode glasajte ponovo za izdajnike DF,SBB Fuj,Privjesak id.ot
... Tvoje prezime o tebi sve govori ...
SDA, DF i SBB rade pravu stvar. Ne daj Bože osloniti se na balerine i vehabije iz NS-a i NiP-a kojima je država samo dokle ide tramvaj. 🇧🇦❤️🇧🇦
A hajvana ovih politicara. O cemu oni
bas bijedic.
NA KOGA VAM LIČI? Ne znam hoće li me izbrisati Klix ako napišem!!??