Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije malo cudno da pripadnici NAJMNOGOBROJIJEG naroda propisuju pravila jednakopravnosti ????? po toj logici u americi nikada nije bilo robova, osim toga - takav princip je prokusan u jugoslaviji i vidimo kako je zavrsio
Apsolutno je u pravu, njegova uloga je da produbi etnonacionalno pitanje i udalji BiH od Europe. To je sada i Bosnjacima sasvim jasno, a Srbima vec odavno. U krajnjoj instanci da je Njemacka htjela BiH u EU, vec bismo tami i bili. Hrvatska je usla na precac, a zasto Turska nije primljena, ili pak Srbija? Jasno je da niti jedna niti druga nece biti primljene, kao ni BiH, e sad se postavljao logicno pitanje sta nam je izlaz iz 30-togodisnje obmane, i gubitka vremena na putu koji nema kraja?
Bas me cudi da jedna Sabic ovako rezonuje...
A jeste im i rekli, uh...Ev' ja se sav najezio. Gospodjo Sabic, ja anemicnije izjave u goroj situaciji ne vidjeh....Bljak....
Nije nama niko kriv mi smo sami sebi krivi,neslozni smo radimo izmedzu sebe jedni protiv drugih,borba za fotelje,draga vlast i pljacka.Srbi i Hrvati se ujedinili a nasi.politicari podrzavaju Covica i HDZ,a on ih sad ucjenjuje.Protiv Schmita i izbornog zakona svi trebamo na proteste da se okupi 100.000 gradzana dosta je vise sramocenja nas Bosnjaka ,i nametanja zakona protiv Bosnjaka,ne moze da bude da se se inplementiraju presude Evropskog suda u Strazburu. Ne moze manjina da vlada vecinom .
Hrvati nisu manjina. HRVATI SU KONSTITUTIVNI NAROD. Bakir vas je naucio tome da su Hrvati manjina koja hoce da vlada i sad svi to ponavljate, bez razumijevanja. Hrvati hoce da ostvare svoje pravo sudjelovanja u vlasti, pri tome Bosnjacima nista ne uskracujuci i ne namecuci, kao ovi njima.
To je to ali kako to svabi reci a ne biti brutalan.
BiH sistem vlasti je kao kad ti se zapetljaju slušalice u džepu pa ih odmotavaš 15 minuta.
I treba da je udalji nema i europi ovo što kod nas ima na izborima i to se javno prikazuje u Doboju,Zvorniku a i ostalim gradovima!!!
Boli ga briga bitno je da liježe svaki mjesec.Ove naše predsjednike boli briga i za Srbe i Hrvate i Bošnjake,zašto bi se Šmit Švaba zamarao sa nama,kad nama nije stalo do nas samih,mi još živimo u devedesetim,prepucavanje huškanje mržnja nacionalizam.mnogo ljudi je ovdje izginulo,lako je hupkat pitajte majku Bošnjaka Srbina i Hrvata Koje su izgubile sinove šta bi najviše volite,sve će vam biti jasno
Zadatak Visokog predstavnika je da BiH priblizava EU,ako to ne radi,onda mora biti pozvan na odgovornost i sankcionisan.