Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AL IH HAPSE ALLAH VAS NAGRADIO AHAHAAHAHAH
@HerrcegBosnaPonosna Glupo pitanje. Pritvor nije kazna za izvrseno krivicno djelo nego mjera obezbjedjenja prisustva krivicnom sudjenju. Dakle glavno je pitanje hoce li biti sankcinisan za kriv.djela... Samo budali je pritvor svrha hapsenja.
Ili mafija, mito i korupcija ili drzava. Unistenje svake nezavisne drzave tokom zadnjih 200 godina pocinjalo je rusenjem pravnog poretka mitom I korupcijom. Ko god pokusava da zastiti kriminalce radi direktno protiv interesa vlastite drzave i rusi njene temelje . Korumpirani politicati I funkcioneri na najvisim pozicijama u drzavi, koliko god da ih predstavljaju mesijama vlastitog naroda, zapravo su njjihovi najveci neprijatelji. Drustva koja se bore protiv kriminala podrzace i Allah.
Sad treba uhapsiti onog ko je ovom tužiocu dozvolio da radi u tužilaštvu jer nakon prve greške morao je dobiti otkaz. A ovaj ih je redao i redao
Radi Bake u inat klixovcima :D.
Pratiti tok ovog procesa, pa ako se uspostavi da je sud minirao pravdu i pravo odmah uhapsiti sudiju. U svakom slucaju, kada se dokaze te osudi zbog korupcije bilo koji drzavni cinovnik ukljucujuci i politicare angazovane u drzavnim organima i institucijama jedna od kazni bi obavezno trebala biti dozivotna zabrana njihovog angazmana u bilo kojoj drzavnoj instituciji ili poslu. Ne znam da li je ovakva sankcija propisana zakonodavstvom, ali ako nije obavezno bi je trebalo uvesti.
TO SIPA - samo hapsi.
Neka saslušaju Kaću u Sarajevu pa će pohapsiti pola opštine Centar šta je taj pokrao i prevario ljudi predstavljajuci se kao. General...
Iz ličnog iskustva, mogu tvrditi da je ovo bio jedan od najboljih tužilaca na USK. O tome koliko su zakoniti njegovi poslovi bili, to ne mogu komentarisati jer ne znam ali znam da dok je radio, da je svoj posao radio odgovorno i spremno. Je li stvarno ima nečega u ovome ili je žrtveno janje, vrijeme će pokazati. Ako je kriv neka ga osude, ako nije, neka se uvate u koštac sa hobotnicom, čiji kraci sežu do krajine a jedan mozak je u Sarajevu, drugi u Banja Luci.
rupanaguzici@ nikog ne zanima tvoje lično iskustvo , na kraju ti nisi ni kompetentan da daješ nekom prolaznu ocjenu
Jedno je uhapsiti, drugo osuditi, a treće robijati. Samo u BiH kad saberemo dva broja dobijemo razliku. Šta očekivati kad u zadnje vrijeme hapse one koji bi trebali hapsiti, tuže one koji bi trebali biti tužioci, pljačkaju gradove i kantone oni koji bi trebali biti gradonačelnici i premijeri, itd., itd., a rezume jeste da je istina da je BiH 🍌 država, tj. Mafija🔫🔪 koja ima svoju državu.
klasični tužitelj bošnjak, ruši državu
samo u federaciji hapse u rs daju dodi reket i sve ok
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/regija/gradonacelnik-svecano-otvorio-semafor/246421 spavas li mirno ajnadzicu
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/regija/gradonacelnik-svecano-otvorio-semafor/246421 spavas li mirno ajnadzicu
http://www.radiosarajevo.ba/vijesti/regija/gradonacelnik-svecano-otvorio-semafor/246421 spavas li mirno ajnadzicu
veci kriminalci ovi tuzioci neg optuzenici
to je onaj odvratni ruzni sjecam ga se sa tv-a
Samo da vidi naron neke njegove presude dijete od 10 godina bi skontalo da nesto nevalja. Vratite njegove presude , 2 godine unazad pregledajte svak druga je sumljiva i smrdi kao les.